HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
12 Aralık 2022 Pazartesi Saat: 11:27

“ YATIRIMLARA DEVAM EDECEĞİZ”

  Oltan Köleoğlu Enerji (OKE) tarafından Afyon’da üretime açılan Eber Biyokütle Enerji Santrali (BES) bu yıl da Eni İyi Proje ödülünü kazandı.  
“ YATIRIMLARA DEVAM EDECEĞİZ”

Kısa adı ICCI olan Uluslararası Enerji ve Çevre Fuarı ve Konferansı tarafından gerçekleştirilen Türkiye’de enerji sektörü projelerinin ödüllendirildiği “ICCI Enerji Ödülleri” yarışmasında OKE tarafından Afyon’un Çay ilçesindeki Eber BES, Biyokütle Enerji Kategorisi’nde ikinci kez  En İyi Proje Ödülü”nün sahibi oldu.

“En İyi Ekipman Ödülü” nü de santrali kuran MİMSAN Grup’ da ikinci kez kazandırmayı başardı. Eber BES  bir önceki yıl da aynı ödülü kazanmıştı.

 

Oltan Köleoğlu Enerji'ye ait "Afyon Eber Biyokütle Enerji Santrali" ile yılda ortalama 220 bin ton zirai atık bertaraf edilerek, 210.121.000 kwh/yıl yenilenebilir enerji üretiliyor.

 

Böylece sürdürülebilir kalkınmayı destekleyen proje, yıllık yaklaşık 90.500 ton karbon salınımını önleyerek de iklim değişikliğinin yavaşlatılmasında önemli rol oynuyor.

 

Çevreci yenilenebilir enerji alanında faaliyet gösteren ve Yönetim Kurulu Başkanlığı’nı da Trabzonspor’un Asbaşkanı olan Ertuğrul Doğan’ın yaptığı Oltan Köleoğlu Enerji Çorum Mecitözü, Samsun Çarşamba, Afyon Eber ve Karaman’da kurulan toplam 4 Biyokütle Enerji Santrali ile yerli ve milli enerjiye katkı sağlıyor.

 

Ertuğrul Doğan,  yerel ve yenilebilir enerji kaynakları alanındaki çalışmaları, gerek çevreci, gerekse sosyal faydayı da her süreçte göz önünde bulunduran işletme modeli sürdürdüklerini belirterek, Türkiye ve Dünya için istihdam yaratarak değer üretmeye yeni yatırımlarla devam edeceklerini söyledi.

 

 

 

 

Anahtar Kelimeler : , YATIRIMLARA, DEVAM, EDECEĞİZ”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız