HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
16 Aralık 2022 Cuma Saat: 12:31

DUMLUPINAR , GÜZELLEŞİYOR

Fatsa Belediyesi, Dumlupınar mahallesinin ara sokaklarını begonit taşlarla döşeyerek bölgenin çehresini değiştiriyor. 
DUMLUPINAR , GÜZELLEŞİYOR


Fatsa Belediyesi, Dumlupınar mahallesinin ara sokaklarını begonit taşlarla döşeyerek bölgenin çehresini değiştiriyor. 

Dumlupınar mahallesi Topaloğlu Camii mevkiinde ara sokaklarda toplam 7 bin metrekarelik dekortatif begonit taş çalışması yapılıyor. Görüntüsüyle ara sokaklarının güzelleştiren begonit taş döşeme çalışması sona ermek  üzere. 6 bin metrekaresi tamamlanan çalışmaların yüzde 85’e ulaştığı estetik görünümlü dekoratif begonit taş döşeme hizmetinden vatandaşlar ve çevre esnafı oldukça memnun. 

ESNAFTA, MAHALLE SAKİNLERİ DE MEMNUN 

Gelişi güzel parklanmanın önüne  geçilerek, görüntü kirliliğinin ortadan kaldırılmasıyla ara sokakların yeni görünümü halkın beğenisini kazandı.  Yeni haliyle araç parkının olmadığı geniş sokaklarda vatandaşlar artık daha huzurlu ve güven içerisinde yolda yürüyor. Vatandaşlar yapılan çalışma sonrası estetik görünüme ulaşan sokaklarda zaman zaman hatıra fotoğrafı çektiriyor. 

10 SOKAK TAMAMLANDI 2 SOKAK ARALIK AYI SONUNA BİTİYOR

Fatsa Belediyesi olarak tüm çalışmaları halkın mutluluğu, refahı, huzuru ve daha güzel bir Fatsa için yaptıklarını söyleyen Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, “ Dumlupınar mahallesinin üst kısmından geçen Sevgi Caddesi’nde Ordu Büyükşehir Belediyemiz öncülüğünde, Fatsa Belediyemiz işbirliği ve koordinasyonunda 50 milyon TL’nin üzerinde yatırım yaptık. Hassasiyetle takip ettiğimiz Topaloğlu Mevkiindeki altyapı çalışmalarımızı bütünüyle bitirdik. Bölgede doğal gaz çalışmalarımızı tamamladık. İçme suyu borularını yenileyerek eski beton büzleri çapı büyük olanlarla değiştirip kanalizasyon hattını güçlendirdik. Daha önce bölgede olmayan, aşırı yağmurlarda olası sel felaketine yol açabilecek tehlikenin önüne geçmek için yağmur suyu tahliye kanallarının eksikliği giderdik. Eskisinden daha sağlam ve nitelikli bir hale getirdiğimiz altyapı çalışmalarından sonra şimdi üstyapı çalışmalarımıza start verdik. Şu an Dumlupınar Mahallesi Topaloğlu mevkiinde 7 bin metrekarelik doğal begonit taş döşeme çalışması yapmaktayız. 6 bin metrekaresini tamamladık. Sevgi Caddesinden geçiş yapan bir araç Dereüstü Caddesine dolaşmadan Reşadiye Caddesine ara sokaklardan rahatça inebilecek. Ağustos ayı başında Ceviz Sokaktan başlayan begonit taş döşeme yol çalışması, Topaloğlu Caddesi, Şehit Muhittin Akyol Sokak, Şehit Uğur Yücetepe Sokak, Rıza Dizdaroğlu Sokak, Mevlana Sokak, Kayısı Sokak, Vişne Sokakta tamamladı. Geriye kalan Gürsel Sokak ve Arı Sokakta çalışmalar Aralık ayı sonunda tamamlanacak. Gelişi güzel araç paklanmasının önüne geçecek çalışmalar yapmaktayız. Topaloğlu Caddesi’ne modern aydınlatma direkleri yaparak modern dekoratif begonit taşlarla birlikte bölgeyi şık bir görünüme kavuşturacağız. Topaloğlu mevkiinde uzun süren alt ve üstyapı çalışmalarıyla yorduğumuz esnafımıza ve mahalle sakinlerimize bu süreçte göstermiş olduğu sabır ve anlayış için teşekkür ediyorum.” dedi.

 

Anahtar Kelimeler : DUMLUPINAR, GÜZELLEŞİYOR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız