HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
21 Aralık 2022 Çarşamba Saat: 09:29

UFUKTAKİLER

  
UFUKTAKİLER

   “CHP SAHA ÇÖZÜM ORDU”

Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) birçok ilde yurttaşın temel sorunlarını tespit etmek üzere başlattığı Saha Çözüm Projesi, Ordu’da da yürütülmeye başlanıyor.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Torun, "Saha Çözüm" projesinin Ordu’da başladığını belirterek, “Bu proje ile sıkılmadık el, ziyaret edilmedik ev bırakmayacağız. Bugüne kadar bizi hep başkaları anlattı, şimdi biz kendimizi anlatacağız. Sorunları dinleyeceğiz, çözüm yollarını aktaracağız” dedi.

Atila Şahin CHP Ordu İl Başkanı, “Ardından partimizin önemli projelerinden biri olan “Saha Çözüm Ordu” çalışmamızın tanıtımının yapıldığı basın açıklamasını gerçekleştirdik. Basın toplantısının peşinden bu projede görevli genç arkadaşlarımızla birlikte saha çalışması yaptık. Sahada bir kere daha gördük ki ekonomik sıkıntılardan bunalan halkımız değişim istiyor. Adaletin, liyakatin, özgürlüklerin olduğu bir Türkiye özlemini partimizin iktidarında gerçekleşeceğini ifade ediyorlar.”


“KOMŞUM NASILSIN?”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) “KOMŞUM NASILSIN” temalı programları il genelinde sürdürüyor. MHP Ordu İl Başkanlığı ve İlçe Başkanları tüm teşkilatlarıyla birlikte çıktıkları her sahada vatandaşla buluşmaya devam ediyor.

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Mehmet Özçelik ve önceki dönem İl Başkanı Naci Şanlıtürk, “KOMŞUM NASILSIN” temalı mahalle ziyaretleri kapsamında,  beraberindeki heyetle birlikte çaldığı her kapıda 2023’ün Haziran ayında yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimlerinin ne denli önemli olduğuna dikkat çekiyor.

Şanlıtürk, “Bu ziyaretlerimizde ayrıca Milliyetçi Hareket Partisi Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin önemi, yeni anayasa çalışmaları, terörle mücadele, yeni ekonomik model ve birçok ülke meselelerini hemşerilerimizle birlikte paylaşıyor, Milliyetçi Hareket Partisinin ve cumhur ittifakının görüşlerini ifade ediyoruz anlatıyoruz. Onun için bütün teşkilatlarımızla birlikte gece gündüz demeden çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmayacağız. Bıkmadan, tükenmeden vatandaşlarımıza 2023’ün önemini anlatmaya devam edeceğiz.” Dedi.

 

   İYİ PARTİ VİTES BÜYÜTTÜ

Türkiye’de en kritik yerde duran partinin İYİ Parti olduğu kanısındayım. Çünkü bu parti, yakın zamanda kurulmuş olmasına rağmen hızla, ilk girdiği seçimde %10’a yakın oy aldı. Meclis’te grup kurdu ve şu anda Türkiye’nin üçüncü partisi olup,  kamuoyu araştırmalarına göre öyle gözüküyor.

Şu hâliyle bakıldığı zaman İYİ Parti, % 20’leri aşabilecek potansiyele sahip bir parti olarak gözüküyor.

Ordu’da İYİ Parti İl Başkanı Ekrem Şentürk ve ekibinin gayretli çalışmaları dikkat çekiyor.

Ekrem Şentürk; Ordu halkının büyük bir coşkuyla İYİ Parti il yönetimini ve beraberindekileri olanca samimiyetiyle karşılıyor,  kucaklıyor ve bağrına basıyor. İYİ Parti vatandaşımızın yanında, sizlerle kol kola el ele ve dirsek dirseğe, bizler bunun için sahadayız. Ordu ve ilçelerinde yoğun olarak vatandaşla yapılan buluşmalar sonucunda, milletin yanında olmak, sorunları birinci ağızdan dinlemek, milletin dertleriyle dertlenmek, çözüm önerilerini dile getirmek için yollarda kundura eskitmeye devam ettiğini açıkladı.

 

   EY YUNANİSTAN…

SAADET PARTİSİ ORDU İL BAŞKANI Av. Erkan Temiz’in Yerli Malı Haftası ve Yunanistan’dan ithal edilen pirinç ile ilgili yorumu oldukça ilgi çekiyor.

***

Yerli malı haftası kutlanıyor okullarda... Börekler, çörekler, dolmalar, sarmalar... 44 yıldır hiç bir gelişme olmadı demek ki... 44 yıl önce de aynısı yapılırdı... Haa bir fark var ki ister gelişme sayın ister değişme; o gün yapılan börek çöreğin unu-buğdayı yerliydi... Şimdikinin buğdayı ithal... o günkü sarmanın pirinci bulguru yerliydi... Bu günküler ithal... Yerli malı haftası kutlu ve mutlu olsun..

***

"Eeeyyy!!! Yunanistan... Bak sabrımızı taşırma haaa... Bir gece ansızın geliriz..." diyordu ya... Gerçekten de bir gece ansızın gitmiş, pirinç ithal edip gelmiş...

Haa bu arada, yerli malı haftanız kutlu mutlu ve ulusal olsun Mücahit abi...

Av. Erkan Temiz SAADET PARTİSİ ORDU İL BAŞKANI

 

 

 

Anahtar Kelimeler : UFUKTAKİLER

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız