HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
26 Aralık 2022 Pazartesi Saat: 12:33

  “GECEMİZ GÜNDÜZÜMÜZ FATSA”

  Fatsa Belediyesi, Ordu Büyükşehir Belediyesi ile koordineli olarak sürdürdüğü üstyapı çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Hafta sonu ilk olarak Dumlupınar mahallesi Toros Sokak ve Atilla İlhan Sokakta sıcak asfalt çalışması
   “GECEMİZ GÜNDÜZÜMÜZ FATSA”

 

Fatsa Belediyesi,  Ordu Büyükşehir Belediyesi ile koordineli olarak sürdürdüğü üstyapı çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.  Hafta sonu ilk olarak Dumlupınar mahallesi Toros Sokak ve Atilla İlhan Sokakta sıcak asfalt çalışmasını tamamlayan ekipler, daha sonra ise Ayazlı mahallesi Eczacı İlhan Hazinedar İlk-Ortaokulu çevresi olan Kandır Sokak ve Alper Sokak sıcak asfalt çalışmalarını sürdürdü. 

ÇALIŞMA YAPILAN VE DEVAM EDECEK SOKAKLAR

Ayazlı mahallesinde daha önce Ardıç sokak, Hürriyet sokak, Akyol sokak birinci kısım ve Necip Fazıl sokakta sıcak asfalt çalışması yapılmıştı. Şu anda ise Alper Sokak ve Kandır Sokak’ın ardından Mücahit Akyol ikinci kısım, Palaz Sokak, Atak Sokak, Sarıharman sokak, Güngören Sokak ve İncirlik Sokakta sıcak asfalt çalışmaları devam edecek. 

 “ALTYAPISI YAPILAN YERLERE EN AZ 50 YIL BİR DAHA GİRİLMEYECEK”

Fatsa Belediye Başkanımız İbrahim Etem Kibar durmadan yorulmadan Fatsa’nın her bir sokağını konforlu yollara ulaştırmak için canla başla çalışmaya devam ettiklerini belirten, “Ekiplerimiz Büyükşehir Belediyemiz koordinesinde öyle güzel çalışmalar yapıyor ki, en az 50 yıl altyapı anlamında bir daha sokaklara girilmeyecek. AKSA, TEDAŞ, OSKİ gibi kurumlarımızla da uyumlu çalışmamız yaptığımız işleri daha verimli hale getiriyor. Şu anda kış ayındayız ve çevremizdeki bir çok belediye işlerini durdururken biz güneşli havayı gördüğümüz hergün çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Fatsa’mız için yapılan her yatırıma destek veren Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr.Mehmet Hilmi Güler ve ekibine yürekten teşekkür ederim.” dedi. 

 “ALTYAPISI BİTEN SOKAKLARIMIZ ÜST YAPISI DA BİTİNCE GÜZEL OLUYOR”

Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar'a teşekkür eden Ayazlı mahallesi Muhtarı Ali Şal, “ Ekipler sahada tam gaz çalışıyor. Saatin önemi yok, gece gündüz hiç fark etmiyor. Yapılan hizmet her zaman güzeldir. Mahallemizde asfalt çalışmaları devam ediyor. Tamamen  bittiğinde güzel olacağını söylemek istiyorum. Mahallemizde şu anda altyapısı tamamlanan belirli noktalar sıcak asfaltına kavuştu ve bundan sonra alt yapısı tamamlanan tüm sokaklarımızda sırayla asfalt çalışmalarımız devam edecek.” diye konuştu.

Anahtar Kelimeler :  , “GECEMİZ, GÜNDÜZÜMÜZ, FATSA”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız