HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
26 Aralık 2022 Pazartesi Saat: 15:37

  İLK ADAY ADAYI CHP’DEN

Ordu’da 2023 yılının Haziran ayında yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimleri için start veren partiler arasında ilk milletvekili aday adayı Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)’den geldi.
   İLK ADAY ADAYI CHP’DEN

Ordu’da 2023 yılının Haziran ayında yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimleri için start veren partiler arasında ilk milletvekili aday adayı Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)’den geldi.

İnşaat Mühendisi Günay Musabaşoğlu, çok yoğun bir katılımın sağlandığı parti binası toplantı salonunda kameralar karşısına geçerek aday adayı olduğunu duyurdu.

Daha önceki dönemde CHP Altınordu İlçe Sekreterliği görevinde bulunan Musabaşoğlu,  Şu anda ise Altınordu Örgütten Sorumlu İlçe Başkan Yardımcılığı görevini yürütmekteydi.

Musabaşoğlu, düzenlediği basın toplantısında; “Ülkemizde normal koşullarda 6 ay içerisinde Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimleri yapılacak. Ülkemizin rahat bir nefes alması için her iki seçimde de başarılı olmaktan başka bir şansımız yok. Bu hedefe ulaşmak için hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz. Bu birlikteliğin bize başarıyı getireceğinden en ufak şüphe duymuyorum. İnanıyorum ve biliyorum ki geliyor gelmekte olan” dedi.

Musabaşoğlu, konuşmasının devamında; “Cumhuriyetimizin ve Cumhuriyet Halk Partimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün kadınlarımıza ve gençlerimize ne kadar güvendiğini ve ulvi görevler yüklediğini hepimiz biliyoruz. Buradan yola çıkarak gençlerimizin ve kadınlarımızın Meclisimizde en az yüzde 50 ile temsil edilmesi  gerektiğinin farkındayız.

Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun öncülüğünde, partimiz eşit temsiliyet ilkesinin gereği olarak yasa teklifi sunmuş ama maalesef ki kadını ve gençleri her zaman öteleyen iktidar ve ortakları tarafından bu teklif reddedilmiştir. Oysaki;  eşit temsiliyet ilkesi sağlandığında daha çağdaş, daha özgür,  daha başarılı olacak ve sağlıklı bir demokrasiye kavuşacağız”

Kendisi özgeçmişi hakkında da bilgilendirmelerde bulunan Musabaşoğlu; “Ben Günay Musabaşoğlu, İnşaat Mühendisiyim. Kendi şirketim var, serbest çalışmaktayım. Daha önceki dönemde CHP Altınordu İlçe Sekreterliği görevinde bulundum.  Şu anda ise Altınordu Örgütten Sorumlu İlçe Başkan Yardımcılığı görevindeyim.  Partimizin çalışma kuralları ve hedeflerini, örgütün yapısını iyi biliyorum.

Bu doğrultuda önümüzdeki Milletvekilliği seçimlerinde aday adayı olmak için siz değerli partililerimizin ve tüm halkımızın desteğini arkamda hissederek bugün itibariyle Altınordu İlçe Başkanlığı  Yönetim Kurulu Üyeliği görevimden istifa ediyorum.

Her zaman yanlarında olacağım arkadaşlarıma çalışmalarında başarılar diliyor, hepinize sevgi ve saygılarımı sunuyorum” şeklinde konuştu. HABER: SEMRA GENÇOSMANOĞLU

 

                                  

Anahtar Kelimeler :  , İLK, ADAY, ADAYI, CHP’DEN

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız