HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
27 Aralık 2022 Salı Saat: 15:15

ŞAHİN, ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanlığı’ndan istifa eden Av. Atila Şahin 2023 yılında yapılacak Milletvekilliği seçimlerinde CHP’den aday adaylığını açıkladı.
ŞAHİN, ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI


Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanlığı’ndan istifa eden Av. Atila Şahin 2023 yılında yapılacak Milletvekilliği seçimlerinde CHP’den aday adaylığını açıkladı.

Dün parti binasında basın mensupları ile bir araya gelen Şahin, “Bugün sizi davet etme sebebim onurla hizmet ettiğim Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanlığı’ndan ayrılarak partimin milletvekili adaylığına aday olmaktır. 30 yılı aşkın süredir üyesi olduğum, her kademesinde sadece evlatlarımızın geleceği için, şevkle ve arzuyla çalıştığım partimin vereceği her türlü görev benim için bir onurdur, başımın üstündedir. Cumhuriyet Halk Partisinin il başkanlığı şahsım adına en üst seviyede bir görev ve mutluluktur. Şimdi ise;  CHP milletvekilliğine aday adaylığımı açıklıyorum ve desteğinize talibim” dedi.

DESTEKLERİNİZE TALİBİM

Bugüne kadar benimle yol yürüyen ve benimle yürümeye devam edeceğini bildiğim değerli yönetim kuruluma, ilçe başkanlarıma, tüm yöneticilerimize, kadın ve gençlik kollarımıza, partililerimize ve parti dostlarımıza da teşekkürlerimi sunuyorum. İyi ki varsınız, iyi ki birlikte yürüyoruz diyen Şahin, “2015 yılından bugüne kadar da il başkanlığı yaptım. Her zaman her kademede çalışmaktan hem keyif aldım hem de onur duydum. Tam 35 senedir partimin hizmetindeyim. Desteklerinize talibim, beni hayallerinize, umutlarınıza ortak etmenizi diliyorum” diye konuştu.

GELECEK İNŞA ETMEK İSTİYORUZ

         Şahin şunları söyledi: “Şimdi bir gelecek inşa ediyoruz. Genel Başkanımız, liderimiz Sayın Kemal Kılıçdaroğlu öncülüğünde, Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılına girerken meclis kürsüsünde ve ülkenin her köşesinde dile getirdiğimiz bu gelecekte gençlerimizin kaygıları, korkuları olmayacak, annelerin gözünün nuru olan çocukların karnı doyacak, hak hak edene ulaşacak, sağ elin verdiğini sol el bilmeyecek. Buna ilişkin projelerimizi daha önce vizyon toplantımızda açıkladık. Aile destekleri sigortası, ilk yüz gün projesi, başta tarım olmak üzere tüm sektörlerde planlama vb. projeler.

Bugüne kadar partimin il ve ilçe örgütlerimde çalıştım, bu kez mecliste, partimi mecliste temsil eden o dürüst, namuslu ve cesur insanlarla birlikte bu karanlığı yırtarak aydınlık yarınlara ulaşmak için çalışmak istiyorum. Saray saltanatının ve onun kifayetsiz muhterislerinin tarihin ders alınacaklar sayfasına yazılmasına şahitlik ve aracılık etmek istiyorum.

BİRLİKTE GÜNEŞLİ GÜNLERE DOĞRU YÜRÜYELİM İSTİYORUM

Genel Başkanımız Bay Kemal’e türlü yakışıksız yakıştırmalarla saldıranlara ve o dilleri zehir saçan laf cambazlarına liderimizin ve bizim halk olduğumuzu, halktan ve haktan yana olduğumuzu göstermek istiyorum. Sarayın sözde değerli kişisi tek adamın ve onun küçük ortağının insanımızın dertlerine ne kadar uzak olduğunu, halden anlamadıklarını sandıkta ispatlamak istiyorum.

Ve değerli milletimize, güzel özle, güzel sözle ülke yönetmenin mümkün olduğunu, insanımızın güzellikleri hak ettiğini, her şeyin çok güzel olacağını anlatmak istiyorum. Desteklerinize talibim, beni hayallerinize, umutlarınıza ortak etmenizi diliyorum. Birlikte güneşli günlere doğru yürüyelim istiyorum.”

 (Haber: Semra GENÇOSMANOĞLU)

                  

Anahtar Kelimeler : ŞAHİN, ADAY, ADAYLIĞIN, AÇIKLADI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız