HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
2 Ocak 2023 Pazartesi Saat: 10:43

TÜM GAYRETİMİZ DAHA TEMİZ BİR FATSA İÇİN

Fatsa Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Erdem Yuva daha temiz bir Fatsa için tüm ekibiyle birlikte görevden değil gönülden düsturuyla çalışmaya devam ettiklerini belirterek, “Bundan sonraki yıllarda hedeflerimiz, mevcut araç filomuza ç
TÜM GAYRETİMİZ DAHA TEMİZ BİR FATSA İÇİN

 

Fatsa Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Erdem Yuva daha temiz bir Fatsa için tüm ekibiyle birlikte görevden değil gönülden düsturuyla çalışmaya devam ettiklerini belirterek, “Bundan sonraki yıllarda hedeflerimiz, mevcut araç filomuza çağın gereklerine uygun yeni teknolojik, çevreci araçlar katmak, merkez ve kırsal mahallelerimizde daha çok vatandaşımıza çevreci hizmetler götürmek olacaktır.” dedi.

 

“89 MAHALLEMİZİN TÜM CADDE VE SOKAKLARINA HİZMET GÖTÜRMEKTEYİZ”

 

Evsel katı atıkların toplanıp taşınması, cadde ve sokakların yıkanıp süpürülmesi, kaçak dökülen moloz ve hafriyatların kaldırılması, organik atıkların süpürülmesinin Temizlik İşleri Müdürlüğü’nün faaliyetleri arasında bulunmak olduğunu ifade eden Erdem Yuva, “9 sıkıştırmalı çöp kamyonu, 2 mini pikap, 2 arazöz, 1 süpürge, 1 kontrol aracı ile 89 mahallemizin tüm cadde ve sokaklarına hizmet götürmekteyiz. Araçlarımızın tamamı Fatsa Belediyemizin kendi öz sermayesidir. 2022 yılında toplamda 55 bin ton evsel katı atık toplama ve taşıma işlemi kendi araçlarımızla gerçekleştirilmiştir.Tüm bu işlemleri yaparken maliyet, estetik, zaman ve emniyet kriterlerine önem verdik. Görev yaptığımız 3.5 yılın 2 yılı yoğun bir pandemi dönemiyle geçti. Araç dezenfeksiyon istasyonu, kamu kurum ve kuruluşları, iş yeri ve meskenler, bütün cadde ve sokaklarda yapılan dezenfeksiyon ve temizlik çalışmalarımıza 2 yıl boyunca durmaksızın devam ettik. 3 bin 100 adet olan galvaniz konteyner sayımızı 4 bin 200 adete çıkardık. Yine eskimiş, çürümüş kullanım ömrünü tamamlayan galvaniz konteynerlerimizi kaynak atölyemizde onararak yenisinden farksız duruma getirdik ve bu sayede 1 yılda 2,5 milyon gibi bir tasarruf sağladık.” diye konuştu.

 “VAHŞİ ÇÖP DEPOLAMA SAHASININ KALDIRILMASI EN BÜYÜK HİZMETTİR”

Yeni dönemde Ayazlı mahallesinde bulunan ve Fatsa için büyük sorun teşkil eden vahşi çöp depolama sahasının Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar’ın yoğun uğraşları sonucu ilçeden kaldırılmasının büyük bir hizmet olduğunu söyleyen Temizlik İşleri Müdürü Erdem Yuva, “Çevre bilinci küçük yaşta başlar düşüncesiyle, ilçemizdeki bütün ilk ve ortaöğretim kurumlarında çöpü kaynakta azaltmaya ve geri dönüşüme katkı sağlayacak eğitim çalışmaları yaptık. 5199 sayılı sokak hayvanlarını koruma kanunu gereğince sokak hayvanlarına yönelik besleme noktaları oluşturduk, 6 bin 200 adet sokak hayvanının kısırlaştırılması için OBB sokak hayvanları rehabilitasyon merkezine naklini sağladık. 25 Ton kedi ve köpek maması alımı yaparak, bütçemizin 500 bin TL lik kısmını sokak canlarının aç ve susuz kalmaması için kullandık. Bundan sonraki yıllarda hedeflerimiz, mevcut araç filomuza çağın gereklerine uygun yeni teknolojik, çevreci araçlar katmak, merkez ve kırsal mahallelerimizde daha çok vatandaşımıza çevreci hizmetler götürmek olacaktır. Daha temiz bir Fatsa için tüm ekibimizle birlikte görevden değil gönülden düsturuyla çalışmaya devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.

 

Anahtar Kelimeler : TÜM, GAYRETİMİZ, DAHA, TEMİZ, BİR, FATSA, İÇİN

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız