HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
4 Ocak 2023 Çarşamba Saat: 11:46

ŞENTÜRK: GEÇİNMEK ARTIK MÜMKÜN DEĞİL

İYİ Parti Ordu İl Başkanı Ekrem Şentürk, asgari ücret rakamlarıyla işverenin belini büken ve işçiyi de açlık ve yoksulluk rakamları altında bırakan hükümetin bu kez de memur ve emeklilere yaptığı komik zamlarla ülkede memurundan i
ŞENTÜRK: GEÇİNMEK ARTIK MÜMKÜN DEĞİL

İYİ Parti Ordu İl Başkanı Ekrem Şentürk, asgari ücret rakamlarıyla işverenin belini büken ve işçiyi de açlık ve yoksulluk rakamları altında bırakan hükümetin bu kez de memur ve emeklilere yaptığı komik zamlarla ülkede memurundan işçisine, emeklisinden esnafına varıncaya kadar artık geçinebilmenin pek mümkün olmadığını söyledi.

Başkan Şentürk, yaptığı açıklamada; “İktidar memur ve emeklilere yaptığı zamları bir müjdeymiş gibi duyurdu. En düşük emekli maaşı ek zamlarla 5 bin 500 lira oldu. Bu artışlarla bile geçinmek mümkün değil,

Bu rakam henüz yeni açıkladıkları asgari ücretin bile yarısı kadar. Yani iktidar ülkemizde yaklaşık 15 Milyon emeklinin resmen aklıyla alay etmiştir. Emekliye yaşam hakkı tanımayan AK Parti iktidarını şiddetle kınıyoruz.

Keza memur ve işçilerimize yapılan zamlarda standartların çok altındadır. İktidar hem istihdam sağlayana hem de çalışarak alın teri dökerek ekmeğini kazananlara darbe üstüne darbe vurmuştur. Memurundan işçisine, emeklisinden esnafına varıncaya kadar artık Türkiye’de geçinmek pek mümkün değildir” dedi.

Bu kötü gidişata İYİ Parti iktidarı ile dur diyeceklerini de sözlerine ekleyen Başkan Şentürk; “İYİ Parti iktidarında bu kötü gidişata ve zihniyete bir son vereceğiz. Milletimize yaşam hakkı, refah hakkı tanıyarak emin ve istikrarlı adımlarla müreffeh bir Türkiye’yi yeniden biz inşa edeceğiz. İnsanlar geçim derdinde, insanlar günü kurtarma derdinde, insanlar akşam eve nasıl ekmek götüreceklerinin telaşında ama bu acı tablo iktidarın umurunda bile değil.

Milletin derdine de, tasasına da merhem olacak tek parti milletin partisi İYİ Partidir. Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in liderliğinde İnşallah bu sefalete biz son vereceğiz. Milyonlarca çalışanlarımızı, milyonlarca emeklilerimizin, işçi ve işverenlerimizin yüzünü söz veriyoruz, İnşallah İYİ Parti olarak biz güldüreceğiz” diye konuştu.

 

Anahtar Kelimeler : ŞENTÜRK:, GEÇİNMEK, ARTIK, MÜMKÜN, DEĞİL

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız