HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
10 Ocak 2023 Salı Saat: 13:47

“KIŞ ŞARTLARI AĞIR OLAN MEVKİLERE ÖNCELİK VERDİK”

Fatsa’nın kırsal mahallelerinde 3.5 yılda 80 kilometre konforlu beton yol, 70 kilometre Emülsiyonlu sathi kaplama asfalt ve 20 kilometre sıcak asfalt yol çalışması yapan Fatsa Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğü 2023 yılına Yukarıtep
“KIŞ ŞARTLARI AĞIR OLAN MEVKİLERE ÖNCELİK VERDİK”

 Fatsa Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğü Yukarıtepe mahallesinde 1250 metre konforlu beton yol çalışması gerçekleştirilecek.  

Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, Fatsa’nın hem merkezinde hem de kırsalında kalıcı hizmetler yapmaya devam ettiklerini belirterek, “2023 yılına Yukarıtepe mahallemizden başladık. Yukarıtepe mahallemizde sadece beton yol ile kalmayacağız. Çevre mahallerde alt yapı çalışmaları tamamlandıktan sonra grup yolu olan Yukarıtepe, Sudere ve Aşağıtepe ana yolunda sıcak asfalt çalışması yapılacak.” dedi.  

“FATSA BELEDİYEMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ”

Yukarıtepe mahallesi Muhtarı Nihat Bekle, Fatsa Belediyesi’nin çalışmalarından memnun olduklarını belirterek, “Ara yollardaki beton çalışmalarımız başlamış durumda. Yollarımızdaki sıkıntılarımızın giderilmesi için belediyemiz bize hizmet ediyor. Biz de, belediyemiz ile vatandaşa hizmet ediyoruz. Belediye Başkanımız İbrahim Etem Kibar ve tüm ekibi diğer mahallelerle birlikte çalışmaları yapıyor ellerinden geldiği kadar bize yardımcı oluyorlar. Bundan sonraki çalışmalarda çok sıkıntıların aşılacağına ben inanıyorum. Yukarıtepe mahallesi muhtarı olarak İbrahim Etem Kibar Başkanımıza tüm çalışanlara hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum” diye konuştu. 

Beton dökülen mevkide 250 metre civarında çalışma yapılacağını ifade eden Muhtar Bekle, “ Beton yol çalışmamız mahallemizin diğer mevkilerinde de devam edecek. Sevdalı ve Maksutlu mahallelerinde kış şartları biraz daha ağır geçeceğinden önceliği buralara verdik. Allah izin verirse Ortaköy, Yeniköy ve Tepeköy mahallelerimizin de içinde bulunduğu 4 mahallemizin daha bu sene ki beton yol programı bitecek. Kar yağmadığı, hava iyi olduğu müddetçe beton yol çalışmamız devam edecek. Ben tekrar emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Yapılan her çalışma güzeldir. Köyümüzün sıkıntıları bu beton yollarla bitmiyor ama sırayla hepsini yapacağız. Fatsa Belediyemiz ile el ele vererek sıkıntılarımızı gidereceğiz.” şeklinde konuştu.

 


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız