HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
19 Ocak 2023 Perşembe Saat: 11:17

HALK GÜNÜ TOPLANTILARI SÜRÜYOR

Ordu Valisi Tuncay Sonel, vatandaşların sorun, sıkıntı, şikâyet ve taleplerini dile getirdikleri “Halk Günü” toplantılarını düzenli olarak sürdürüyor. Her hafta Çarşamba günü Eski Valilik Binası toplantı salonunda düzenlediği
HALK GÜNÜ TOPLANTILARI SÜRÜYOR

 

 

Ordu Valisi Tuncay Sonel, vatandaşların sorun, sıkıntı, şikâyet ve taleplerini dile getirdikleri “Halk Günü” toplantılarını düzenli olarak sürdürüyor. Her hafta Çarşamba günü Eski Valilik Binası toplantı salonunda düzenlediği “Halk Günü” toplantısında yine yöre insanlarıyla bir araya geldi.

 

“Devletimizin sıcaklığını ve güler yüzünü şehrimizin en ücra köşesindeki vatandaşa kadar göstermeye gayret ediyoruz. Bugün, talep ve şikâyetlerini iletmek üzere gelen vatandaşları dinleyerek, çözüm üreteceğiz” diyen Vali Tuncay Sonel, “Halk Günü” toplantısına katılan Gölköy ilçesi Karagöz mahallesinde yaşayan bedensel engeli olan Erkan Karameşe ile de yakından ilgilendi.

 

Engeli Olan Erkan Karameşe’yi Mutlu Etti

 

Mahalle Muhtarı Necati Karameşe ile birlikte “Halk Günü” toplantısına gelen Erkan Karameşe, aynı mahallede yaşayan 6 vatandaşımızın bedensel engeli bulunduğunu belirterek, beton yol isteğinde bulundu. Vali Sonel, YİKOB görevlilerine bedensel engeli olan Erkan Karameşe’nin talebinin değerlendirilerek, gerekli çalışmanın yapılması talimatını verdi.

 

Bedensel engeli olan Erkan Karameşe ise talebini olumlu karşılayan Vali Tuncay Sonel’e teşekkür ederek, “Sayın Valim teşekkür ediyorum. Mahallede bulunan diğer engeli bulunan vatandaşlarımızın selamlarını getirdim. Allah sizlerden razı olsun” diye konuştu.

 

Vali Tuncay Sonel daha önce tanıştığı 8 yaşındaki Busenur Ünzile Temiz ile yakından ilgilenerek akıllı saat talebini yerine getirdi. 1. sınıf öğrencisi Busenur Ünzile Temiz, Vali Tuncay Sonel sarılarak teşekkür etti.

 

Küçük Zeynep’e Vali Amcasından Jest

 

Vali Tuncay Sonel, “Halk Günü”ne katılan Ebru Koç’un kızının doğum günü olduğunu söylemesi üzerine harekete geçti. 6 yaşına basan Zeynep için “İyi ki doğdun Zeynep. Vali Amcan” mesajını ileterek, doğum günü pastası ve çeşitli armağanlar ile jest yapan Vali Sonel, küçük Zeynep’e sağlıklı ve uzun ömür dileğinde bulundu.

 

“Halk Günü” toplantısında 428 vatandaş ile bir araya gelen Vali Sonel, kendisine iletilen ihtiyaç ve taleplerin çözümü için de toplantıda hazır bulunan ilgili kurum müdürlerine gerekli talimatları verdi.

Anahtar Kelimeler : HALK, GÜNÜ, TOPLANTILARI, SÜRÜYOR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız