HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
19 Ocak 2023 Perşembe Saat: 13:21

BAŞKAN ŞENTÜRK’TEN KONGREYE DAVET

İYİ Parti Ordu İl Başkanı Ekrem Şentürk, 22 Ocak Pazar günü yapılacak olan 3. parti il kongresine tüm Orduluları davet etti. Milletvekili Adaylığı için İl Başkanlığından istifa edecek olan Başkan Şentürk, Başkanlık yarışı içi
BAŞKAN ŞENTÜRK’TEN KONGREYE DAVET

İYİ Parti Ordu İl Başkanı Ekrem Şentürk, 22 Ocak Pazar günü yapılacak olan 3. parti il kongresine tüm Orduluları davet etti. Milletvekili Adaylığı için İl Başkanlığından istifa edecek olan Başkan Şentürk, Başkanlık yarışı için yarışacak 4 adaya da başarılar diledi.

Şentürk,2023 yılının seçim yılı olduğunu ifade ederek, “Artık bu iktidardan kurtulmamız için sayılı günler kaldı. Mensubu olmakla gurur duyduğum İYİ Parti, hızlı adımlarla iktidara yürüyor. Yapılacak olan seçimlerde halkımız kendisini açlığa ve yoksulluğa mahkum eden bu iktidardan kurtulacak, İYİ Parti güneş gibi doğacaktır” dedi.

Yaptığımız ilçe kongrelerimiz tam bir demokrasi şöleni içinde geçmiştir diyen Şentürk, şöyle devam etti; 22 Ocak Pazar günü saat 10.00’da Atatürk Spor Salonunda İl Kongremizi gerçekleştireceğiz. Ordu 3. Olağan İl Kongremize tüm halkımızı davet ediyoruz.

Üye ve delegelerimizin talepleri doğrultusunda İl Başkanlığına yeniden aday olacak olan bütün arkadaşlarıma şimdiden canı gönülden başarılar diliyorum. Kongremizin demokratik ve şeffaf bir şekilde geçeceğinden kimsenin şüphesi ve endişesi asla olmasın.

İl Başkanlığını kazanacak olan arkadaşımız kim olursa olsun, Allah’ın izni, delegelerimizin takdiri ile, görevini şerefle taşıyacaktır. İl Başkanlığı görevine layıkı ile devam edeceklerinden hiçbir kuşku duymuyorum.

22 Ocak Pazar günü yapılacak olan İl Kongremize davetimi tekrarlıyor, bu demokrasi şöleninde buluşmayı diliyorum“ diye konuştu.

Şentürk, kongrenin divan başkanlığını yapmak için genel merkezden İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı STK İlişkileri Başkanı, Genel İdare Kurulu Üyesi, Genç Demokratlar Derneği Başkanı Burak Akburak’ın, Ordu’ya geleceğini söyledi.

Öte yandan İYİ Parti Ordu İl Başkanlığı için yarışacak isimler de belli oldu. İl Başkanlığı için İş İnsanı Ali İhsan Aydın, Av. Remzi Aksoy, Emekli Albay Talip Falay ve Maden Mühendisi Melikşah Murat Genç yarışacak.

 

Anahtar Kelimeler : BAŞKAN, ŞENTÜRK’TEN, KONGREYE, DAVET

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız