HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
20 Ocak 2023 Cuma Saat: 15:59

KURTULMUŞ: ORDU’DA OLMAKTAN MUTLUYUM

AK Parti Genel Başkanvekili Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, “Böyle güzel bir günde, güzel bir ortamda burada bulunmaktan, Ordu’ya, Ordulu hemşerilerimize selam vermekten büyük bir memnuniyet duyuyorum” dedi.
KURTULMUŞ: ORDU’DA OLMAKTAN MUTLUYUM

AK Parti Genel Başkanvekili Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, “Böyle güzel bir günde, güzel bir ortamda burada bulunmaktan, Ordu’ya, Ordulu hemşerilerimize selam vermekten büyük bir memnuniyet duyuyorum” dedi.

 Bir dizi ziyaret ve programlara katılmak üzere Ordu’ya gelen Eski Başbakan Yardımcısı, Kültür ve Turizm Eski Bakanı, AK Parti Genel Başkanvekili Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, Ordu Valiliğini ziyaret etti.

Ordu Valiliğine gelişinde Vali Tuncay Sonel ve Vali Yardımcıları tarafından karşılanan Eski Başbakan Yardımcısı, Kültür ve Turizm Eski Bakanı, AK Parti Genel Başkanvekili Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, Valilik Şeref Defterini imzaladıktan sonra makama geçti.

Prof. Dr. Numan Kurtulmuş’un Ordu Valiliği’ni ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Tuncay Sonel, “Sayın Bakanımız hoş geldiniz. Biz, 19 ilçemiz ile kocaman bir aileyiz. Ordu’muzun çok değerleri var. Bu değerlerden biri de sizlersiniz. Yapmış olduğumuz çalışmalarda devletimizin şefkatini ve sıcaklığını en ücra köşedeki insanımıza kadar göstermeye çalışıyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde, sayın Bakanlarımızla, Ordu’muzun değerleri ile Büyükşehir Belediyemizle, Milletvekillerimizle ve tüm ekibimizle devletimizin şefkatini ve güleryüzü göstermeye çalışıyoruz. Başta eğitimi olmak üzere birçok alanda çok işler yapıldı. Yeni Hükümet Konağı Yerleşkemizi çok şükür alnımız akıyla bitirdik. Yeni Hükümet Konağı Yerleşkemizde bugün sayın Bakanımızı ağırlıyoruz. Burası yöre insanımızın evi aynı zamanda. Sayın Cumhurbaşkanımıza, Sayın İçişleri Bakanımıza, sizlere ve emeğe geçen arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.

6 ay sonra Ordu’da olmaktan mutluluk duyduğunu ifade eden Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, “Nasip olursa bugün, yarın, Pazar günü Ordu ve Samsun programımız olacak. Çok yoğun bir program yapacağız. Programımızı, Yeni Hükümet Konağımızı ziyaret ederek başlatıyoruz. Böyle güzel bir günde, güzel bir ortamda burada bulunmaktan, Ordu’ya, Ordulu hemşerilerimize selam vermekten büyük bir memnuniyet duyuyorum.  Nasip olursa bu programlar çerçevesinde Ordu’nun ve Samsun’un çok farklı kesimlerine dokunma, temas etme imkanımız olacak. Hem halkımızla, hem sivil toplum kuruluşlarıyla, teşkilat mensuplarımızla, medya mensuplarımızla bir arada olma imkanımız olacak. Ümit ederim ki verimli bir 3 günü yöremizde, memleketimizde geçirme fırsatımız, imkanımız olacak.  Ben de bu binanın ilk başlangıcından itibaren serüvenini en yakın bilenlerden birisiyim.  Böylesine görkemli bir kompleks olarak Ordu halkının hizmetine sunulmuş olması fevkalade önemlidir. Bazı binalar sadece hizmet vermenin ötesinde varlıklarıyla, şekilleriyle şehre değer katan binalar oluyor. Ben sayın Valimizin şahsında burada emeği geçecek bütün arkadaşlarımıza üstün başarılar diliyorum. Sayın Valimize büyük muvaffakiyetler diliyorum. İnşallah Ordu’ya güzel hizmetlerin yapılacağı bir binaya kavuşulmuş oldu. Bütün birimlerin bir araya toplanmış olması da fevkalade önemlidir, değerlidir. Ben de bu vesile ile bitmiş halini ilk defa ziyaret ediyorum. Bundan büyük memnuniyet duyuyorum. Ordu’ya, Ordululara hayırlı uğurlu olsun temennisinde bulunuyorum” diye konuştu.

Anahtar Kelimeler : KURTULMUŞ:, ORDU’DA, OLMAKTAN, MUTLUYUM

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız