HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
22 Ocak 2023 Pazar Saat: 18:32

İYİ PARTİ’DE GENÇ DÖNEMİ

İYİ Parti Ordu İl Başkanlığı’na Murat Melikşah Genç getirildi.
İYİ PARTİ’DE GENÇ DÖNEMİ

İYİ Parti Ordu İl Başkanlığı’na Murat Melikşah Genç getirildi. İYİ Parti 3. Olağan Kongresi Atatürk Spor Salonunda yapıldı. İl Başkanı Ekrem Şentürk’ün milletvekilliği için istifa ettiği başkanlık için 3 aday yarıştı.

Yapılan seçimler sonrası İl Başkanlığına seçilen Murat Melikşah Genç, 287, Remzi Aksoy, 247 ve Ali İhsan Aydın ise 49 oy aldı.

İl Başkanlığı için İş İnsanı Ali İhsan Aydın, Av. Remzi Aksoy ve Maden Mühendisi Melikşah Murat Genç yarışan isimler oldu. Emekli Albay Talip Falay ise başkanlık yarışından son günde geri çekildi.

Yoğun bir katılımın sağlandığı kongrede konuşma yapan Ekrem Şentürk, Başkanlık yarışı için yarışacak 3 adaya da başarılar diledi. Şentürk,2023 yılının seçim yılı olduğunu ifade ederek, “Artık bu iktidardan kurtulmamız için sayılı günler kaldı. Mensubu olmakla gurur duyduğum İYİ Parti, hızlı adımlarla iktidara yürüyor. Yapılacak olan seçimlerde halkımız kendisini açlığa ve yoksulluğa mahkum eden bu iktidardan kurtulacak, İYİ Parti güneş gibi doğacaktır” dedi.

Şentürk, konuşmasının devamında; “Üye ve delegelerimizin talepleri doğrultusunda İl Başkanlığına yeniden aday olacak olan bütün arkadaşlarıma şimdiden canı gönülden başarılar diliyorum. Kongremizin demokratik ve şeffaf bir şekilde geçeceğinden kimsenin şüphesi ve endişesi asla olmasın.

İl Başkanlığını kazanacak olan arkadaşımız kim olursa olsun, Allah’ın izni, delegelerimizin taktiri ile, görevini şerefle taşıyacaktır. İl Başkanlığı görevine layıkı ile devam edeceklerinden hiçbir kuşku duymuyorum“ diye konuştu.

Konuşmaların ardından Divan Başkanlığını İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı STK İlişkileri Başkanı, Genel İdare Kurulu Üyesi, Genç Demokratlar Derneği Başkanı Burak Akburak’ın, yaptığı kongrede İl Başkanlığına 287 oy ile Murat Melikşah Genç seçildi.

 

Anahtar Kelimeler : İYİ, PARTİ’DE, GENÇ, DÖNEMİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız