HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
2 Şubat 2023 Perşembe Saat: 12:58

“EKSİKLERİ BİR BİR TAMAMLIYORUZ”

Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, “modern ve daha yaşanabilir şehir” hedefiyle hayata geçirdiği yatırımlarla altyapı ve ulaşım sorunlarını şehrin kaderi olmaktan çıkardı.
“EKSİKLERİ BİR BİR TAMAMLIYORUZ”

 

Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, “modern ve daha yaşanabilir şehir” hedefiyle hayata geçirdiği yatırımlarla altyapı ve ulaşım sorunlarını şehrin kaderi olmaktan çıkardı.

Bir taraftan kent merkezinde altyapısını sil baştan yenilediği sokakların üst yapısını nakış nakış işleyen Altınordu Belediyesi kırsal mahallelerde de yıllardır kanayan yaraya dönüşen yol sorunlarına bir bir neşter vurmaya devam ediyor.

 

BETON YOL SERİSİNDE KARAOLUK DA TAMAM

 

Başkan Aşkın Tören’in 72 mahallede ulaşım alanında modern değişim ve dönüşüm yaşatan beton yol programının Karaoluk mahallesi etabı da tamamlandı.

Karaoluk Mahallesi Kiliseyanı-1 ve Kiliseyanı-2 sokaklarda yıllardır kanayan yaraya dönüşen ulaşım çilesi yapılan beton yol çalışması ile son buldu. Sokakları standardı yüksek güvenli ve konforlu bir yapıya kavuşturan çalışmalar vatandaşlar tarafından sevinçle karşılandı.

Yapılan çalışmalara dair duygu ve düşüncelerini paylaşan Karaoluk Mahalle Muhtarı Hasan Çapkın ve mahalle sakinleri “Aşkın başkanımız verdiği sözleri tek tek yerine getiriyor. Çalışmalardan ve hizmetlerden çok memnunuz, Başkanımızdan Allah razı olsun” sözleri ile memnuniyetlerini ifade ettiler.

 

 

Altınordu Belediyesinin çalışmalarına dair değerlendirmede bulunan Başkan Aşkın Tören, “Tüm birimlerimizle sahada tam zamanlı bir mesai ile planlı bir çalışma yürütüyoruz. Biz çalışmalarımızı yaparken plansız hiçbir işin sonuca ve başarıya ulaşamayacağı bilinciyle hareket ediyoruz. İhtiyaçları ve beklentileri biliyoruz. Talepleri önceliklendirdik. Hedeflerimizi belirledik. Kaynaklarımızı en az maliyet en yüksek fayda ve üstün kamu yararı ilkeleri ile etkin ve verimli kullanarak hizmete dönüştürüyoruz. Şehrin yıllara sâri sorunlarını bir bir çözmeye, beklentileri karşılamaya ve mahallelerimizin eksiklerini tamamlamaya devam ediyoruz. Beton yol çalışmamız Karaoluk mahallemize hayırlı olsun” diye konuştu.

 

 

 

 

Anahtar Kelimeler : “EKSİKLERİ, BİR, TAMAMLIYORUZ”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız