HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
3 Şubat 2023 Cuma Saat: 11:49

“GÜZEL İŞLER YAPMA GAYRETİ İÇERİSİNDEYİZ”

Ordu Valisi Tuncay Sonel, kamu yatırımlarının son durumlarını yerinde görmek, yürütülen hizmetler, çalışmalar ve ihtiyaçlarla ilgili bilgi almak üzere gerçekleştirdiği ilçe ziyaretleri kapsamında Mesudiye ilçesini ziyaret etti.
“GÜZEL İŞLER YAPMA GAYRETİ İÇERİSİNDEYİZ”

Ordu Valisi Tuncay Sonel, kamu yatırımlarının son durumlarını yerinde görmek, yürütülen hizmetler, çalışmalar ve ihtiyaçlarla ilgili bilgi almak üzere gerçekleştirdiği ilçe ziyaretleri kapsamında Mesudiye ilçesini ziyaret etti.

 
Kaymakamlığı Ziyaret Etti

İlçe ziyaret programı kapsamında ilk olarak Mesudiye Kaymakamlığını ziyaret eden Vali Tuncay Sonel, Kaymakamlık makamına geçerek Kaymakam Oğuzhan Aksoy’dan ilçenin sorunları, ihtiyaçları ve devam eden yatırımlar konusunda detaylı bilgi aldı. Ardından, Hükümet Konağında bulunan Yazı İşleri, Nüfus, Mal Müdürlüğü gibi hizmet birimlerini de gezerek, buralarda çalışan personellere kolaylıklar ve başarı dileğinde bulundu.
 
Adliyeyi Ziyaret Etti

Vali Sonel, Hükümet Konağı içerisinde yer alan Adliye teşkilatını da ziyaret ederek, burada görev yapan Savcı ve Hakimlerle tanıştı. Bir süre Savcı ve Hakimlerle sohbet eden Vali Sonel, Savcı, Hakim ve Adliye çalışanlarına işlerinde kolaylıklar diledi.

Belediye Başkanlığını Ziyaret Etti

Vali Tuncay Sonel, Mesudiye Belediye Başkanlığını da ziyaret ederek, Belediye Başkanı İsa Gül’den belediyenin hizmetleri, çalışmaları ve projeleri hakkında bilgiler aldı.

Mesudiye Belediyesince yapılan çalışma, hizmet ve yatırımlarda Vali Tuncay Sonel’in büyük desteğini gördüklerini ifade eden Belediye Başkanı İsa Gül, “Mesudiye ilçemiz, 70 mahallesi ile geniş bir yüzölçümüne sahip. Belediye bütçemiz, kırsal mahallelere yatırım götürmeye yetmiyor. Sayın Valimiz ilçemize her zaman büyük destek verdi. Katkıda bulundu. Yatırımlarda önümüzü açtı. Mesudiyeliler adına Sayın Valimize şükranlarımızı sunuyorum” diye konuştu.  

Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Vali Tuncay Sonel, Belediye Başkanlığı ziyareti sonra Mesudiye Belediyesi toplantı salonunda İlçenin 70 mahalle muhtarı ile bir araya geldi.
 
“Fırsat buldukça 19 ilçemizi gezmeye, ziyaret etmeye gayret ediyoruz” diyen Vali Sonel, “Mesudiye’ye de daha önce 5 defa gelmiştik. Karlı bir kış gününde yine sizlerle bir aradayız. 2,5 yılı aşkın süredir Ordu’dayız. Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde, Sayın Bakanlarımızın destekleriyle, Valiliğimiz, Büyükşehir Belediyemiz, Milletvekillerimiz,
19 ilçe kaymakamlarımız ve belediye başkanlarımız,kurumlarımız ile hep beraber görevimizi en iyi şekilde yapmanın gayreti içindeyiz. Devletimizin, şefkatini, sıcaklığını, merhametini en ücra köşedeki vatandaşımıza göstermeye özen gösteriyoruz” şeklinde konuştu.

Devletin en ücra yerdeki temsilcilerinin muhtarlar olduğunu ve önemli bir görevin ifa edildiğinin altını çizen Vali Sonel, ”Vatandaşlarımızın ilk karşılaştığı kamu görevlisi sizlersiniz. Bu memleketin güzel insanlarına, hep birlikte güzel işler yapma gayreti içerisindeyiz. “dedi.

Vali Sonel, sözlerini şöyle sürdürdü: ”Ordu’muz çok güzel bir şehir. Ordu’nun değerleri var. Mesudiye’de bunlardan bir tanesi. İstanbul’da ve yurt dışında iş dünyamızdan çok değerli Mesudiyeli dostumuz bulunuyor. Bizler bu değerlerimize sahip çıkarsak, birlik ve beraberlik içeresinde, Valiliğimiz, Milletvekillerimiz, Büyükşehir Belediyemiz, kurumlarımızla birlikte hep beraber hareket edersek, üstesinden gelemeyeceğimiz iş olmaz.”

Kurum müdürlerinin de hazır bulunduğu toplantıda, merkez ve kırsal mahalle muhtarları mahallelerinde yaşadıkları yol, su, elektrik, kanalizasyon sorunları başta olmak üzere karşılaştıkları sorun, sıkıntı ve taleplerini Vali Tuncay Sonel’e ilettiler.

Muhtarların dile getirdiği sorun, sıkıntı ve talepleri dikkatlice dinleyen Vali Sonel, taleplerin çözümü noktasında ilgili kurum müdürlerine talimatlar verdi.

Vali Sonel, muhtarlardan çevrelerinde yaşlı, engeli olan, ihtiyaç sahibi, sağlık sorunu yaşayan, tedaviye ihtiyacı olan aileler konusunda da duyarlı olmalarını isteyerek, herkesin sorumluluğu olduğuna dikkat çekti.

Mesudiye Belediye Başkanı İsa Gül ise yaptığı konuşmada, “Kar, kış demeden ilçemize gelerek bizleri yalnız bırakmayan, muhtarlarımızı dinleyerek sorunlara çözüm bulan, desteğini her zaman yanımızda hissettiğimiz Valimiz Sayın Tuncay Sonel’e teşekkür ediyoruz” dedi.

Esnafları Ziyaret Etti

 Mesudiye ilçesindeki esnafları da ziyaret eden Vali Tuncay Sonel, esnafların hal ve hatırını sorarak, sohbetli etti, çay ikramlarını geri çevirmedi. Esnaflara, bol ve bereketli kazanç dileğinde bulundu.

Kapalı Spor Salonu ve Gençlik Merkezi’nde İncelemede Bulundu

Vali Tuncay Sonel, ilçenin Merkez mahallesinde yapımı tamamlanan Gençlik, Kültür ve Spor Merkezi’nde de incelemelerde bulundu.
Vali Sonel, kültür ve spor merkezi olarak gençlere hizmet verecek tesisin Mesudiye’ye hayırlı olmasını diledi.

Turizm Merkezi Keyfalan’da Kurum Yöneticileriyle İstişare Toplantısı Yaptı

Vali Tuncay Sonel, Mesudiye İlçe programı kapsamında İlçenin güney doğusunda bulunan, Kara Tepe’nin eteklerinde çam ormanlarının içerisinde çimlerle kaplı açık alanlarda kurulu bulunan üç obası ile tanınan ve 1995 yılında Bakanlar Kurulu Kararı ile Turizm Merkezi ilan edilen Keyfalan Yaylasında kurum müdürleri ile istişare toplantısı gerçekleştirdi.

 


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız