HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
9 Şubat 2023 Perşembe Saat: 14:11

ALTINORDU’NUN YOLU AÇIK

Ülkemizi yasa boğan asrın felaketinin yaralarının sarılması için deprem bölgesindeki vatandaşlarımız ile güçlü bir dayanışma seferberliği yürüten Altınordu Belediyesi, ilçede yaşanan kış koşulları ile mücadeleyi de aksatmadan s
ALTINORDU’NUN YOLU AÇIK

Altınordu’nun özellikle kırsal kesimlerinde etkili olan kar yağışından kaynaklanan olumsuzlukları en aza indirgemek üzere tüm ekipleriyle sahada olan Altınordu Belediyesi, yakacak ve gıda desteği ile haneleri ve gönülleri ısıtırken diğer yandan sokak hayvanlarına yönelik çalışmalarını da kesintisiz devam ettiriyor.

 Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören’in talimatları doğrultusunda kar yağışı öncesinde tüm tedbirlerini alan karla mücadele ekipleri, kırsal mahallelerde kapanan yollara 24 saat esaslı bir mesai ile müdahale etti.  Ordu Büyükşehir Belediyesi ekipleriyle koordineli yürütülen karla mücadele çalışmaları ile ulaşımda kesintiye izin verilmedi. Ayrıca tüm iletişim kanallarını 7/24 esasına göre açık tutan Altınordu Belediyesi mahalle muhtarları ile iş birliği halinde yürüttüğü karla mücadele çalışmalarında vatandaşlardan gelen talepleri de dikkate alarak hasta ve cenaze bulunan bölgeleri öncelikle ulaşıma açtı.

 CAN DOSTLAR ALTINORDU BELEDİYESİ İLE GÜVENDE

 Sokak hayvanları için yıl boyunca her gün sahada olan Altınordu Belediyesi, hava sıcaklıklarının aşırı derecede düşmesiyle şehri birlikte paylaştığımız sevimli dostlarımız için kaygılanan vatandaşların gönüllerini de rahatlattı. Başkan Aşkın Tören’in talimatıyla, kış koşulları için ek tedbirleri devreye alan Altınordu Belediyesi şehrin muhtelif köşelerinde oluşturduğu besleme noktalarına düzenli olarak yem su ve mama takviyesinin yanında kedi evleri ve köpek kulübeleri ile de can dostlarımızı aşırı soğuklara karşı korumaya aldı.

 BAŞKAN TÖREN “TÜM ALTINORDU'NUN YANINDAYIZ”

 Görevlerinin sadece yolları açık tutmak olmadığını belirten Başkan Tören: "Çetin kış koşullarında görevimiz sadece yolların açılması değil. Her alanda hemşehrilerimizin yanındayız. Hastasını hastaneye ulaştıramayan vatandaşımızın da evde yiyeceği ve yakacağı olmayan kardeşimizin de yanında biz varız. Sokak hayvanlarının da mamasından ve suyundan sorumluyuz onları da unutmuyoruz. Kısacası hiçbir vatandaşımızı ve canlıyı mağdur etmemek için tüm Altınordu'nun yanındayız." diye konuştu.

 

Anahtar Kelimeler : ALTINORDU’NUN, YOLU, AÇIK

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız