HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
10 Şubat 2023 Cuma Saat: 14:15

ŞENTÜRK; “DEVLETİMİZİN, MİLLETİMİZİN YANINDAYIZ”

İYİ Parti Ordu 28. Dönem Milletvekili Aday Adayı Ekrem Şentürk, İYİ Parti Ordu İl ve İlçe teşkilatlarının deprem bölgesine 2 tır battaniye giysi gıda ve temizlik maddesi gönderdiklerini 3. Tır içinde çalışmaların hızla devam etti
ŞENTÜRK; “DEVLETİMİZİN, MİLLETİMİZİN YANINDAYIZ”

İYİ Parti Ordu 28. Dönem Milletvekili Aday Adayı Ekrem Şentürk, İYİ Parti Ordu İl ve İlçe teşkilatlarının deprem bölgesine 2 tır battaniye giysi gıda ve temizlik maddesi gönderdiklerini 3. Tır içinde çalışmaların hızla devam ettiğini belirterek, İYİ Parti olarak devletimizin ve milletimizin yanında olduklarını duyurdu.

Şentürk, konuyla ilgili yaptığı açıklamada; “Sayın Genel başkanımız Meral Akşener hanımefendilerinin, sayın bakanımız Koray Aydın ve teşkilat mensuplarımızın  bugün ziyaret ettiği Kahramanmaraş Pazarcık ilçesinde vatandaşların talebi üzerine  ve sayın genel başkanımız Meral Akşener'in  bizlere   emirleri talimatları  doğrultusunda  Kahramanmaraş'a 1tır gıda ile aşhane kurmaya gidiyoruz” dedi. 

Gece gündüz demeden yemek çorba ve çay çıkartacağımız ekipmanlarımız yola çıktı diyen Şentürk; "Genel başkanımızın Vatandaşa biz yanınızdayız buradayız" sözü ile İyi parti Ordu il başkanlığı ve 19 ilçemiz ilçe başkanlıkları gençlik kolları  başkanlığımızın  üstün gayretleri ile 2 tır battaniye giysi gıda ve temizlik maddesi Maraş’a ulaştı, 3.cü tır için çalışıyorlar.

Rabbim tüm emeği geçen ve küçük büyük yardımda bulunan her kişiden  hoşnut ve razı olsun.Allah (c.c) yardımda bulunan Ordu halkımızdan ve Tüm milletimizden razı olsun. İYİ Parti olarak depremzedelerimizin devletimizin milletimizin yanındayız” diye konuştu.

 


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız