HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
12 Şubat 2023 Pazar Saat: 14:46

ACININ VE FELAKETİN PARTİSİ OLMAZ

İYİ Parti Ordu 28. Dönem Milletvekili aday adayı Ekrem Şentürk, Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki iki büyük depremin ardından deprem bölgesinin üssü olan Kahramanmaraş’a gitti.
ACININ VE FELAKETİN PARTİSİ OLMAZ

İYİ Parti Ordu 28. Dönem Milletvekili aday adayı Ekrem Şentürk, Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki iki büyük depremin ardından deprem bölgesinin üssü olan Kahramanmaraş’a gitti.

Ordu’da deprem bölgesine parti bünyesinde 3 yardım tır’ı gönderdiklerini ve 4.’ncü tır içinde hazırlıkların hızla devam ettiğini belirten Şentürk, deprem bölgesinde de seyyar mobil aşevi kurduklarına dikkat çekerek yaptığı açıklamada; “Kahramanmaraş’ta  acıları hafifletmeye gayret ediyoruz. Rabbim felaketlerden ve çaresizliklerden tüm insanlığı korusun.

Acının, felaketin partisi olmaz, acı ve ölüm üzerinden siyaset yapılmaz. Enerjimizi insanları kurtarmak ve onların ihtiyaçlarını karşılamak için harcamalıyız. Yaşanan deprem sonrası kurtarma ekipleri büyük özveriyle ellerinden geleni yapıyorlar” dedi.

Şentürk, açıklamasının devamında; “Kahramanmaraş’ta her üç binadan biri yerle bir olmuş. Daha enkaz altında bulunan vatandaşlar var. İnşallah AFAD ekiplerinin gayretli çabalarıyla enkaz altındaki vatandaşlarımız kurtulur. Tek temennimiz odur. Bölgede hava şartlarının da elverişsiz olduğunu görüyoruz, hava çok soğuk. 

Depremzedeler kurulan çadırlarda ısınmakta güçlük çekiyor. Buraya acilen ısıtıcı, battaniye gibi eşyalar takviye edilmeli. Ayrıca bölgeye akın akın yardımların geldiğini de görmekteyiz. Bu felaketi el ele birlikte aşacağız.

Deprem bilimcilerinin ifadesiyle dünya tarihinin en büyük afetlerinden biriyle karşı karşıyayız. Ordu teşkilatımız tüm imkanlarını seferber etmiş durumda. İlk günden beri yardımlarımız sürüyor. Gün, birlik olma, Türkiye için tek yürek olma günüdür. Öncelikle depremde hayatını kaybeden tüm kardeşlerimize Allah'tan rahmet, yaralı kardeşlerimize şifa diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun’’ diye konuştu.

 

Anahtar Kelimeler : ACININ, VE, FELAKETİN, PARTİSİ, OLMAZ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız