HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
16 Şubat 2023 Perşembe Saat: 13:40

GÖĞSÜMÜZÜ KABARTTILAR!

Asrın felaketi için başlatılan "Türkiye Tek Yürek" kampanyasına katılan, Ordu’dan 2 firma ve bir belediye başkanı da göğsümüzü kabartan isimler oldu. Ordu’dan on binlerce isimsiz kahramanda SMS yolu ile kampanyaya ciddi oranda
GÖĞSÜMÜZÜ KABARTTILAR!

Asrın felaketi için başlatılan "Türkiye Tek Yürek" kampanyasına katılan, Ordu’dan 2 firma ve bir belediye başkanı da göğsümüzü kabartan isimler oldu. Ordu’dan on binlerce isimsiz kahramanda SMS yolu ile kampanyaya ciddi oranda bağışta bulundular. 
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)28. dönem Milletvekili aday adayı Naci Şanlıtürk, Şanlıtürk Grup adına ayni ve nakdi yardımlarda toplamda 3 Milyon TL, Ordu Altaş Çotanak Yağ Sanayi nakdi 2 Milyon TL, ayni 2 Milyon toplamda 4 Milyon ve Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Ethem Kibar’da 400 Bin TL yardımda bulundu.
REKOR ALTAŞ VE ŞANLITÜRK GRUPTA
Ordu’dan afet bölgesine gönderilen yardım ve başlatılan kampanyaya iştirak eden firma ve kurumlar içerisinde rekor bağış, ayni ve nakdi yardımlarda Altaş 4 Milyon TL, 3 Milyonluk TL ile Şanlıtürk Grup’a ait oldu.
Kahramanmaraş merkezli gerçekleşen ve 10 ilde büyük yıkıma neden olan 7.7 ve 7.6'lık depremin yaraları sarılmak için yardım kampanyası düzenlendi. Türkiye, KKTC ve Azerbaycan'dan ulusal ve uluslararası 213 televizyon ve 562 radyonun katılımıyla yapılan "Türkiye Tek Yürek" kampanyasına yüz binlerce kişi bağış yaptı. 
BAĞIŞLAR 115 MİLYARI AŞTI
Asrın felaketinde yaraların sarılması için TV kanallarının ortak yayınıyla düzenlenen "Türkiye Tek Yürek" kampanyasına rekor bağış yapıldı. Yaklaşık 8 saat süren program boyunca 115 milyar 146 milyon 528 bin TL bağış toplandı ve 9 milyon 10 bin adet SMS gönderildi.
ŞANLITÜRK’TEN 3 MİLYON, ALTAŞ’TAN 4 MİLYON, KİBAR’DAN 400 BİN
Ordu’dan ekranlara yansıyan bağış yapanlar ise; Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Milletvekili aday adayı Naci Şanlıtürk ise “TEK YÜREK kampanyasına ayni ve nakdi yardımlar çerçevesinde toplamda 3 milyon bağışta bulundu. 
Şanlıtürk, canlı yayında 2 Milyon 500 bin Lira nakdi 500 Bin Lirada ayni yardımda bulundu. Canlı yayında Şanlıtürk’ün nakdi yardım tutarı 2 Milyon TL yazılsa da bunun bir yazılım hatası olduğu ve nakdi yardımın 2 Milyon 500 Bin Lira olduğu öğrenildi. 
Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar’da canlı yayına bağlanarak, “TEK YÜREK kampanyasına Belediye olarak 300 bin TL, kendi adına da 100 bin TL olmak üzere 400 bin TL bağışladı.
Canlı yayına bağlanan bir diğer isim de Ordu Altaş Çotanak Yağ Sanayi oldu. Altaş firması da, “TEK YÜREK kampanyasına 2 Milyon TL nakdi, 2 Milyon TL’de ayni yardım bağışladı. Kampanyada toplanan yardımlar AFAD ve Kızılay’a bağışlanacak.

Anahtar Kelimeler : GÖĞSÜMÜZÜ, KABARTTILAR!

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız