HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
2 Mart 2023 Perşembe Saat: 10:32

HAKEMLER KAMPTA BİR ARADAYDI

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu tarafından organize edilen hakem kampı sona erdi. Kampın 3. gününde TFF Başkanımız Mehmet Büyükekşi hakemlerimizle bir araya gelerek, deprem nedeniyle spor camiamızın hep birlikte olduğunu ve
HAKEMLER KAMPTA BİR ARADAYDI

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu tarafından organize edilen hakem kampı sona erdi.

Kampın 3. gününde TFF Başkanımız Mehmet Büyükekşi hakemlerimizle bir araya gelerek, deprem nedeniyle spor camiamızın hep birlikte olduğunu ve Omuz Omuza kampanyamızla bunun daha da büyüyeceğini belirttikten sonra sezonun geri kalanında hakemlerimize başarı dileklerini iletti.

                17-27 Şubat 2023 tarihleri arasında gerçekleşen Hakem Kampında, Süper Lig Hakemlerinin ve VAR kadrosunun (17-25 Şubat 2023), Süper Lig Yardımcı Hakemlerinin (22-25 Şubat 2023), 1. Lig Hakemlerinin ve Yardımcı Hakemlerinin (25-27 Şubat 2023) katılımı ile; MHK Başkanı Prof. Dr. Lale Orta ve MHK üyeleri koordinasyonunda, TFF VAR Eğitim Danışmanı Pawel Gil'in, UEFA Yardımcı Hakem Eğitmeni Sander van Roekel'in, Hakem Akademisi'nin, Ulusal Eğitimcilerin ve Prof. Dr. Ali Kızılet koordinasyonunda Fiziksel Performans ekibinin katkılarıyla TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde teorik, uygulamalı olarak teknik, kişisel gelişim/farkındalık ve fiziksel performans konularında farklı çalışmalar gerçekleştirildi.

                VAR kadrosu ile Süper lig hakemlerinin VAR konusundaki uygulamalarının UEFA çizgisinde devam edebilmesi ve liglerimizdeki VAR/AVAR olarak atanabilecek hakem havuzumuzun arttırılabilmesi adına MHK ve Pawel Gil tarafından koordine edilen teori, simülasyon, canlı maç eğitimleri ve VAR protokolü testleri 16 süper lig hakemimize gerçekleştirildi.

               

 

Anahtar Kelimeler : HAKEMLER, KAMPTA, BİR, ARADAYDI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız