HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
12 Mart 2023 Pazar Saat: 15:03

“YARALARI SARIYORUZ”

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Şuana kadar 8 bine yakın depremzedeyi Ordu’da ağırladıklarını belirterek, “Kardeş şehrimiz olan Adıyaman ilinde hayatın normale dönmesi için devletimiz tüm imkânları seferb
“YARALARI SARIYORUZ”

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Şuana kadar 8 bine yakın depremzedeyi Ordu’da ağırladıklarını belirterek, “Kardeş şehrimiz olan Adıyaman ilinde hayatın normale dönmesi için devletimiz tüm imkânları seferber etmiş durumda. Ordu olarak da Adıyaman ilimizde hayatın normale dönmesi için çalışmalarımıza hız kesemden sürüyor. Yaraları hep birlikte sarmaya devam ediyoruz” dedi.

Kahramanmaraş merkezli 11 ilde meydana gelen deprem felaketi sonrası tüm imkânlarını bölgeye sevk eden Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, deprem bölgesi Adıyaman’da incelemelerde bulunarak, depremzedelerle bir araya geldi.

Adıyaman’da Koordinatör Vali olarak görev yapan Ordu Valisi Tuncay Sonel’den çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Güler, daha sonra AK Parti Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki riyasetinde düzenlenen koordinasyon toplantısına katıldı. Toplantı sonrası Adıyaman Gölbaşı ilçesine geçen Başkan Güler, Tokat Valisi Numan Hatipoğlu, Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu ve Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören ile ilçede deprem sonrası yapılan çalışmalar hakkında bilgi alarak depremzedelerle sohbet etti.

BAŞKAN GÜLER: “YARALARI HEP BİRLİKTE SARMAYA DEVAM EDİYORUZ”

Deprem bölgesinde yaraların hızlı bir şekilde sarılmaya devam ettiğinin altını çizen Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, hayatın normale dönmesi için herkesin seferber olduğunu söyledi.

Başkan Güler, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Ordu olarak Adıyaman ilimizde çalışmalarımıza hız kesemden devam ediyoruz. Şuana kadar 8 bine yakın depremzedeyi Ordu’da ağırlıyoruz.  Kardeş şehrimiz olan Adıyaman ilinde hayatın normale dönmesi için devletimizin tüm imkânları seferber etmiş durumda. Bu ek olarak bizlerde Adıyaman ilimize yardımlarımızı ulaştırmayı, alt ve üstyapıları onarmayı, barınma sorunlarını gidermeyi, su, elektrik ve temizlik problemlerini çözmeyi sürdürüyoruz. Burada Ordu’muz sadece Büyükşehir olarak değil ilçeleriyle, sivil toplum örgütleriyle ve halkıyla tamamen bu çalışmaların içerisinde oldu. Ordu ile deprem bölgesi arasında bir gönül birliği oluşturmuş olduk.”

BAŞKAN GÜLER, DEPREMZEDE AİLELERİ VE ÇOCUKLARI ZİYARET ETTİ

Buradaki toplantının ardından Başkan Güler, Adıyaman’da kurulan çadır kenti ziyaret etti. Burada çadırları ziyaret eden Başkan Güler, depremzede ailelere geçmiş olsun dileklerini ileterek yaraların kısa süre içeresinde el birliği ile sarılacağını ve Adıyaman’ın eski günlerinden daha güzel bir şehir olacağını belirtti.

BÜYÜKŞEHİR BÖLGEDE ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

Deprem afetinin yaşandığı ilk günden bu yana bölgede olan Ordu Büyükşehir Belediyesi, yardımları ulaştırmakla kalmadığı deprem bölgesinde alt ve üst yapıdan su teminine, cenaze hizmetlerinden temizliğe kadar bölgede her türlü ihtiyacın giderilmesine yönelik çalışma yürütüyor.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Anahtar Kelimeler : “YARALARI, SARIYORUZ”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız