HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
15 Mart 2023 Çarşamba Saat: 10:19

GAZİ VURUŞU

CAN SİPER SELAM DURULMAZ MI? Her şeyin başkalaştığı bir ülkede yaşıyor olsak bile, parayı bir başkalarına yardım yapmak için sevenlere selam durulmaz mı?     ANLAYAN ANLADI.! “Ordu Akademik Odalar Platformu, Ordu’da sağlıklı
GAZİ VURUŞU

CAN SİPER

SELAM DURULMAZ MI?

Her şeyin başkalaştığı bir ülkede yaşıyor olsak bile, parayı bir başkalarına yardım yapmak için sevenlere selam durulmaz mı?

 

 

ANLAYAN ANLADI.!

“Ordu Akademik Odalar Platformu, Ordu’da sağlıklı kentsel gelişim içeresinde ve sağlıklı çevrede yaşama hakkı olan insanlarımızın, sağlıklı yaşamına katkı sağlayabilecek düşünsel düzeyde etki yapabilmek, fikirler geliştirebilmek ve bunu kenti yönetenlerle paylaşarak , şehrin bir bütün olarak gelişmesine katkıda bulunabilmek amacıyla kurulmuş , fikirsel bir yapı birliğidir. Bu amaçla ilk olarak; ülkemizde meydana gelen ve hepimizi, tüm vatandaşlarımızı üzüntüye boğan deprem felaketinin yaralarını sarmak için neler yapılabileceği, bunu Ordu ölçeğinde nasıl simule etmemiz gerektiği hakkında, fikirler geliştirilmesine karar verilmiş, özellikle de şehrimizin daha sağlam ve sağlıklı bir yapıya kavuşturulabilmesi için, Platformu oluşturan başkanlar ile birlikte Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Doktor Mehmet Hilmi Güler’e ilk ziyaret yapılmış ve konular hakkında karşılıklı istişare ederek güzel bir görüşme tamamlamıştır.

Ordu şehrimizi yönetenler ve vatandaşlarımız ile el ele vererek, kentimizi, öncelikle insan sağlığını ve yaşam hakkını en üst düzeyde koruyan kentsel fikirler üreterek, her zaman hazırlıklı ve önceden tasarlanmış planlar ile görev yapacak olan gönüllülük esaslı çalışan bir platformuz. Ömrümüz yaşadığımız kentimize, ülkemize ve insanımıza adanmıştır.”

(Ordu Akademik Odalar Platformu Sözcüsü Sibel Torun)

 

 

FOTOĞRAFLI YORUM

ORDU İŞTE! “Ölümünden sonra üzüleceğini insanın kalbini kırma” gerçeği pek fazla anlam ifade etmiyor.

 

 

GÜN AKIŞI

BİR MESAJ

ÜN-AL EKMEK FIRINI

Tüm Ordululara sağlık ve mutluluk dolu bir gün diler.

GURUR ŞARKÜTERİ

   VE TEKEL BAYİİ

İşletmeciliğini 20 yıllık tecrübe  Sabri Aras’ın yaptığı Gurur Şarküteri ve tekel bayii müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

                Şarkiye Mahallesi Fevzi Çakmak caddesi NO: 19 adresinde hizmet veren Gurur Şarküteri ve tekel bayiine, 214 40 51 ve 0537 570 76 99 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

                Ayni zamanda her akşam saat 22.00’ye kadar hizmet vermesiyle dikkat çeken  Gurur Şarküteri ve Tekel Bayiine hayırlı ve bol kazançlar diliyoruz.

NURCAN CAM TİCARET

Cam, boya, ayna, ve çerçeve satış adresi Nur an Cam Ticaret, çeyrek asırlık tecrübeyle müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

                Sahipliğini  30 yıllık tecrübe Şahin Tekneci’nin yaptığı ve 35 yıllık tecrübe Muttalip Tekneci’nin de  çalıştığı Nurcan Cam Ticaret, Şarkiye Mahallesi Fatma Hatun Sokak NO: 45-A adresinde hizmet veriyor.

                Ayni zamanda hoş sohbetinde adresi olan Nurcan Cam ticarete, 214 61 20 nolu telefonla da ulaşabilirsiniz.

                Nurcan Cam Ticarete hayırlı kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

GÜVEN POŞET VE KAĞITÇILIK

Sahipliğini  yeri ve zamanı gelmemiş konuşmaz bir görüntü sergileyen  Ali Gürel Güven’in yaptığı plastik bardak, çöp torbaları, kağıt, poşet, peçete, tuvalet kağıdı, rabant, ip, streç film, baskılı kağıt toptan ve perakende satış adresi Güven Poşet ve kağıtçılık müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

                 Yeni Mahalle İsmetpaşa caddesi NO: 17 adresinde hizmet veren Güven Poşet ve Kâğıtçılığa 214 24 47 nolu telefonla da ulaşabilirsiniz.

                Güven Poşet ve kağıtçılık sahip ve çalışanlarına Bol kazançlar diliyoruz.

YAREN KOLTUK DÖŞEME

İşletmeciliğini  Hasan Altun’un yaptığı Yaren Koltuk döşeme müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor.

                Müşterilerine her türlü imkanı da sağlamasıyla dikkat çeken Yaren Koltuk döşeme, Bucak Mahallesi Şahincili caddesi NO: 30 adresinde hizmet veriyor.

                Çeyrek asırlık tecrübe Yaren Koltuk döşemeye, 0551 552 40 04 nolu telefonla da ulaşabileceğinizi duyuruyor ve bol kazançlar diliyoruz.

 

 

DOKUNDURMA

Siyasetin  koltuk yapışkanları  işte! Dünü kötülemekten yarını düşünmeye fırsat bulamıyor.

 

 

O GÜN BUGÜN

Göz görmeyince, yürek katlanır.

 

 

HARBİDEN

Kimileri şerefli olur ama kimileri de şerefsiz.

 

 

BUNLARI BİLİYORMUYDUNUZ?

x-Türkiye'de toplam 13 milyon 567 bin 158 lisanslı sporcunun bulunduğunu, Lisanslı sporcuların 8 milyon 962'sinin erkek, 5 milyon 566 bin 196'sı ise kadınlardan oluştuğunu,

*************************

x-Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Devlet Hava Meydanları İşletmesi  Genel Müdürlüğü’nün, şubat ayına ait hava yolu uçak, yolcu ve yük istatistiklerini açıkladığını,  uçak trafiği Şubat’ta 65 bin 457’ya, dış 42 bin 788’e ulaştığını,  üst geçişler ile birlikte toplam uçak trafiğinin  139 bin 771’e yükseldiğini,

*************************

x-"Liselere Geçiş Sistemi kapsamındaki merkezî sınavı, 4 Haziran 2023 tarihinde gerçekleştirileceğini,

*************************

x-Türkiye’de Hanehalkı İşgücü Araştırması sonuçlarına göre; 15 ve daha yukarı yaştaki kişilerde işsiz sayısının  3 milyon 424 bin kişi olduğunu,

*************************

x-Restorasyon çalışmalarında sona gelinen tarihi Eskipazar camiinin Ramazan ayında ibadete açılacağını,

*************************

x-İçişleri Bakanı Soylu’nun, Kahramanmaraş merkezli depremlerde can kaybının 48 bin 448'e yükseldiğini açıkladığını,  Soylu’nun, vefat edenlerin 6 bin 660'ının yabancı uyruklu olduğunu da belirttiğini,

*************************

x-Ordu Yumurta Üreticileri Derneği Başkanı Yusuf Uzunlar’ın; “Yem ve akaryakıt fiyatları artmaya devam ediyor. Ramazan ayından önce yumurtaya bir zam daha gelecektir” dediğini,

*************************

x-İstiklal Marşı kurtuluş savaşı 41 ay sürdüğü için şiirin 41 mısradan oluştuğunu, 

*************************

x-8 Mart 1967 tarihinde doğan efsane Orduspor’un  56 yaşına girdiğini,

*************************

x-AK Parti’de adaylık başvuru ücretinin erkekler için 20 bin TL, kadın ve gençler için 10 bin TL olmasının öngörüldüğünü,

 

 

 

 

 

 

Anahtar Kelimeler : GAZİ, VURUŞU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız