HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
16 Mart 2023 Perşembe Saat: 14:19

TÖREN, ALTINORDU’YA DÖNDÜ

Kahramanmaraş merkezli 10 ili etkileyen depremlerin ardından Afet Koordinasyon Başkanlığınca bölgeye görevlendirilen Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, Adıyaman ve Gölbaşı’nda ara vermeden sürdürdüğü 35 günlük çalışmanı
TÖREN, ALTINORDU’YA DÖNDÜ

Ayağının tozuyla mesaisine başlayan ve Altınordu sokaklarında esnaflar ve vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Tören’e vatandaşların ilgisi yoğun oldu. Altınordu’yu baştan başa dolaşan Başkan Aşkın Tören hem vatandaşlar ile buluşup özlem giderdi hem de belediyenin sahadaki çalışmalarını yerinde inceledi.

 

VATANDAŞLARDAN BAŞKAN TÖREN’E SICAK KARŞILAMA

 

Depremin ilk gününden itibaren Adıyaman ve Gölbaşı’ndan yaraların sarılması ve hayatın normale dönüşü için insanüstü bir mücadele veren Başkan Aşkın Tören, bölgedeki çalışmalarına kısa bir ara verdi.

Altınordu’daki mesaisinin ilk gününde şehrin sokaklarında esnafları ve vatandaşları ziyaret eden Başkan Tören, adeta sevgi seli ile karşılandı. Deprem bölgesindeki çalışmalarını yakından takip ettiklerini belirten vatandaşlar, gayretleri ve özverili çalışmaları için Başkan Tören’e teşekkürlerini sundular.

Deprem bölgesindeki çalışmalarda Ordu’nun, Altınordu’nun cömertliğini, merhamet, dayanışma ve yardımlaşma ruhunu Adıyaman’a taşıyan Başkan Aşkın Tören, iki il arasında adeta köprü oldu. Adıyaman ve Gölbaşı ilçesinde aralıksız bir mesai yürüten Başkan Aşkın Tören, yaraların sarılması, hayatın normale dönüşü ve şehrin yeniden ayağa kaldırılması adına ekipleriyle birlikte önemli çalışmalara imza attı.

Başkan Aşkın Tören’in bölgedeki çalışmalarında en büyük destekçisi ise ilk andan itibaren yanında olan eşi Ayfer Tören oldu. Gölbaşı ilçesinde sıkılmadık el çalınmadık kapı bırakmayan Tören çifti kurdukları gönül köprüleri ile umut oldular.

 

BAŞKAN TÖREN “YÜREĞİMİZİN YARISINI ORADA BIRAKTIK, BİNLERCE YARALI YÜREĞİ, YÜREĞİMİZDE GETİRDİK”

 

Kısa süre içerisinde yeniden bölgeye döneceğini belirten Başkan Tören, Altınordu sokaklarında yaptığı esnaf ve vatandaş ziyaretinin ardından sosyal medya hesaplarından yaptığı duygu dolu paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

“Yüreğimizin yarısını bıraktık, binlerce yaralı yüreği, yüreğimizde getirdik. Tarifi imkânsız duygular içerisinde gönlümüzde hüzün, bolca hayır dua ve kardeşlerimizin gönül dolusu selamları ile bir ayı aşkın süredir deprem felaketinin yaralarını sarmak ve acıları paylaşmak için bulunduğumuz Adıyaman ili ve Gölbaşı ilçesinden kısa süreliğine şehrimize döndük.

Şehrimizin buram buram huzur ve kardeşlik kokan sokaklarında, caddelerinde esnaflarımız ve hemşehrilerimiz ile selamlaştık, halleştik. Özlediğimiz memleket havası ve hemşehrilerimizin hayır duaları ile tazelenip umutlarını bizlere bağlamış kardeşlerimizin yanında olmak üzere yeniden bölgeye döneceğiz inşallah.”

Öte yandan Altınordu Belediyesinin 24 saat sıcak yemek hizmeti başta olmak üzere bölgedeki çalışmaları aralıksız devam ediyor.

 

Anahtar Kelimeler : TÖREN, ALTINORDU’YA, DÖNDÜ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız