HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
17 Mart 2023 Cuma Saat: 13:13

ŞAHİN: ÇANAKKALE KAHRAMANLIK DESTANIDIR

İYİ Parti 28. Dönem Ordu Milletvekili Aday Adayı Aydın Şahin, yayınladığı bir Mesajla Çanakkale Zaferi’nin 108.yıl dönümünü kutladı.
ŞAHİN: ÇANAKKALE KAHRAMANLIK DESTANIDIR

İYİ Parti 28. Dönem Ordu Milletvekili Aday Adayı Aydın Şahin, yayınladığı bir Mesajla Çanakkale Zaferi’nin 108.yıl dönümünü kutladı. 

Şahin şunları söyledi: “Bugün, 18 Mart Şehitler Günü, aynı zamanda Çanakkale Zaferinin 108. Yıldönümü.  Çanakkale Zaferi, dünya tarihinde bir dönüm noktası olmuş, tarihin akışı üzerinde Türk Ulusu, belirleyici bir rol oynamıştır.

Millet olma bilincinin tohumlarının atılarak, Kurtuluş Savaşı'nın kazanılmasına zemin hazırlayan, bir prestij ve azmin mücadelesidir.

Çanakkale  Savaşı, ordumuzu zafere taşıyan Mustafa Kemal gerçeğini ortaya çıkarmış, milletimiz, 500 bin evladını bu savaşta şehit vermiştir

Mukaddes vatan toprakları için, canlarını seve seve vererek; bir ulusun kaderini değiştiren, vatanımızı, istiklalimizi, sarsılmaz imanları, eşsiz cesaretlerine borçlu olduğumuz, aziz şehitlerimiz, dünyada eşi benzeri olmayan bir destan yazmıştır.

Her siperde ayrı bir destan başlatan askerlerimiz, düşmana karşı verdiği mukaddes mücadeleyi zaferle sonuçlandırdığında, dünya tarihinin zirve sayfalarına da “Çanakkale Geçilemez!” ilkesini bir daha silinmemek üzere yazdırmıştır.

Selam olsun, Çanakkale’de vatanı ve namusu için can veren şehitlere!

Selam olsun, Çanakkale Gazilerine!

Selam olsun yüreği Çanakkale Şehitlerimizin ideali ile atan gençlere

Ey Aziz Şehit,

Bayraklar memleket ufkunu baştanbaşa donatıyorsa sen göğsünü siper ettiğin içindir düşmana, sen canınla beslediğin içindir toprağı. Şimdi biz her 18 Mart geldiğinde, başımız minnetle eğilirken övüncünle doluyor göğsümüz. Söze sığmıyorsun, marşlardan taşıyorsun. Aziz hatıranı gururla yâd ediyoruz...”

 

Anahtar Kelimeler : ŞAHİN:, ÇANAKKALE, KAHRAMANLIK, DESTANIDIR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız