HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
20 Mart 2023 Pazartesi Saat: 12:49

CAMİLER RAMAZANA HAZIRLANIYOR

Altınordu Belediyesi ekipleri ilçe genelinde bulunan tüm camileri dip köşe temizleyerek rahmet ve bereket iklimi Ramazan’a hazır hale getiriyor.
CAMİLER RAMAZANA HAZIRLANIYOR

Altınordu Belediyesi ekipleri ilçe genelinde bulunan tüm camileri dip köşe temizleyerek rahmet ve bereket iklimi Ramazan’a hazır hale getiriyor.

Kardeşlik, yardımlaşma ve dayanışma duygularının zirveye çıktığı, rahmet mağfiret ve bağışlanma ayı Ramazan, çarşamba günü ilk teravih namazının kılınmasıyla başlayacak.

Altınordu Belediyesi, vatandaşların ibadetlerini hijyenik bir ortamda yerine getirebilmeleri amacıyla camilerde ramazan öncesi hummalı bir temizlik ve dezenfekte çalışması gerçekleştiriyor.

 92 MAHALLEDE İBADETHANELERİN TAMAMI ÖZENLE TEMİZLENİYOR

 Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde 2 araç 8 personelden oluşan ibadethane temizlik ekibi ile 92 mahallede çalışmalarını yıl boyunca aralıksız sürdüren Altınordu Belediyesi, yaklaşan Ramazan öncesi ilçe genelinde bulunan tüm cami ve mescitlerde ibadethane temizliklerini yoğunlaştırdı. Camilerin tüm bölümleri ve her yeri titizlikle temizlerken, halı gibi yüzeylerde de bakteri oluşumunu engellemek amacıyla özel solüsyonlarla dezenfekte çalışması gerçekleştiriliyor.

Cami bahçelerinin de köşe bucak yıkandığı ibadethane temizlikleri, Ramazan boyunca da aralıksız devam edecek.

 BAŞKAN TÖREN “RAMAZAN-I ŞERİF YARALARIMIZA VE GÖNÜLLERİMİZE ŞİFA OLSUN”

 Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, “bu sene Ramazan’ı kısa süre önce yaşadığımız ve etkileri hala devam eden asrın felaketi deprem nedeniyle biraz hüzünlü biraz buruk karşılıyoruz. Altınordu Belediyesi olarak hem deprem bölgesindeki kardeşlerimizin yaralarını sarmak, onlarla Ramazan’ın bereketini paylaşmak, dayanışma içerisinde olmak hem de Ramazan coşkusunu tüm şehrimizde yaşatmak için gayret ediyoruz. Yıl boyunca rutin olarak sürdürdüğümüz ibadethane temizlik çalışmalarını Ramazan tedbirleri ile daha kapsamlı ve detaylı hale getirdik. Teravih namazlarında yaşanabilecek yoğunluğu da dikkate alarak camilerimizde hijyen bakımından tedbirlerimizi aldık. Tüm hemşehrilerimize, milletimize ve İslam alemine hayırlı Ramazanlar diliyorum” dedi.

 

Anahtar Kelimeler : CAMİLER, RAMAZANA, HAZIRLANIYOR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız