HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
21 Mart 2023 Salı Saat: 14:57

ŞENTÜRK: VARLIĞIM VARLIĞINIZA EMANET OLSUN

İYİ Parti 28. Dönem Ordu Milletvekili Aday Adayı Ekrem Şentürk, düzenlediği basın toplantısında hizmet yolunda partililerine ve Ordululara ant içerek, “Varlığım varlığınıza emanet olsun” sözleri büyük alkış topladı.
ŞENTÜRK: VARLIĞIM VARLIĞINIZA EMANET OLSUN

İYİ Parti 28. Dönem Ordu Milletvekili Aday Adayı Ekrem Şentürk, düzenlediği basın toplantısında hizmet yolunda partililerine ve Ordululara ant içerek, “Varlığım varlığınıza emanet olsun” sözleri büyük alkış topladı.

İYİ Parti 28. Dönem Ordu Milletvekili Aday Adayı Ekrem Şentürk, partisinin genel merkezinde yaptığı resmi başvurusunun ardından Ordu’ya gelerek İl Başkanlığı binasında partililer ve basın mensuplarıyla bir araya gelerek basın toplantısı düzenledi.

Yoğun bir kalabalığın sağlandığı toplantıda konuşma yapan Ekrem Şentürk; “Değerli milletim, kıymetli Ordulular, saygıdeğer il başkanım ve canımızı aynı yola koyduğumuz İyi Partili kıymetli dava arkadaşlarım;

Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener hanımefendinin  “Milletimiz bizi çağırıyor” sözlerine yüreğimizi koyarak yağmuru çağıran bir çöl gibi adalet, refah ve huzur bekleyen halkımızla kucaklaşmak için buradayım.

Değişimin gerekliliğini evde, işte, sokakta hisseden; kara gecelerde bir nefes sıhhate dahi muhtaç edilen milletimize güneşe bulanmış fikirlerimizin, projelerimizin o kutlu adımını atmak için buradayım.

Demokrasinin, liyakatin, insanca yaşam isteğinin; zorbalık ve kötülükten üstün geldiği günlerin ikrarını gerçekleştirmek için buradayım” dedi.

Bugüne kadar yapılan çalışmalara da dikkat çeken Şentürk; “Değerli milletim, Kıymetli Ordulular; Yıllardır vatandaşların taleplerinin tümünü hayati ihtiyaç olarak kabul edip gece gündüz çalıştık.

Çocuklarımıza güzel bir gelecek, gençlerimize mutlu bir istikbal, toplumun her bir ferdine geçim sıkıntısı olmayan bir hayat var etmek için yüzlerce somut proje ürettik. Bugün karşınıza çıkarken “Hazırız,” demek için en ufak detayları düşünerek yol aldık. 

Şimdi ise yürüdüğümüz yolların en güzel durağına gelerek sizleri mayıs aynının o şanlı gününde bana, partimize ve milletçe oluşturduğumuz o güzel birlikteliğe davet ediyorum.

Sizin sesiniz ve nefesiniz olmak adına, en ufak endişenizi kalbimde hissederek, varlığımızı sizin varlığınıza emanet etmek için buradayım.

Bu düşünceler ışığında tüm kararlarımızı milletten aldığımız ilhamla oluşturduğumuz İYİ Parti’den Ordu Milletvekili Aday Adaylığımı sizlere açıklamaktan gurur duyuyorum.

Allahlın izni, milletimizin takdiriyle önce Ordumuz sonra Türkiye’mizde tüm enerjimizin sizler adına feda olmasını temenni ediyor, herkese teşekkürlerimi iletiyorum. Sağ olun, var olun” diye konuştu.

 

Anahtar Kelimeler : ŞENTÜRK:, VARLIĞIM, VARLIĞINIZA, EMANET, OLSUN

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız