HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
31 Mart 2023 Cuma Saat: 09:39

GAZİ VURUŞU

  CAN SİPER ÇARESİZLERİN ZORLA KURDUĞU HAYAL Vefa defterinin kapandığı, vicdanların cüzdanlarda saklı olduğu ve Adaletin de tatile çıktığı bir ülkede; çaresizlerin zorla kurduğu hayal bile çok kolay yıkılır.     ANLAYAN AN
GAZİ VURUŞU

 

CAN SİPER

ÇARESİZLERİN ZORLA KURDUĞU HAYAL

Vefa defterinin kapandığı, vicdanların cüzdanlarda saklı olduğu ve Adalet'in de tatile çıktığı bir ülkede; çaresizlerin zorla kurduğu hayal bile çok kolay yıkılır.

 

 

ANLAYAN ANLADI.!

“Bu büyük zaferin kazanıldığı 18 Mart günü aynı zamanda vatanımız ve bayrağımız uğruna canlarını seve seve feda eden aziz şehitlerimizin ve kahraman ecdadımızın hatırasının, inancının, cesaretinin, azminin, manevi mirasının, Çanakkale Zaferi'ni kazandıran yüksek ruhun kuşaktan kuşağa yaşatılması için “Şehitler Günü” olarak kabul ve ilan edilmiştir.

Çanakkale’yi geçilmez kılarak tarihin akışını değiştiren bir zafere taşıyan ve milletçe karşılaştığımız tüm zorluklarda ortaya çıkan kahramanlık, cesaret, dayanışma, birlik, fedakârlık ve mücadele o gün olduğu gibi bugün de Ruhumuzda var.

Dünya tarihinde eşi görülmemiş destansı bir zafer kazanarak “Çanakkale Geçilmez” diyen iradenin mirasçıları olan bizler; bugün de Çanakkale ruhuyla kenetlendiğimiz, birlik ve beraberliğimizi ortaya koyduğumuz takdirde aşamayacağımız hiçbir zorluk ve güçlük yoktur. Tarihimizden ve ecdadımızdan aldığımız güç ve ilhamla kutlu yürüyüşümüze devam ediyoruz.”

(Aşkın Tören, Altınordu Belediye Başkanı)

 

 

FOTOĞRAFLI YORUM

ORDU İŞTE! Sporda geçmişte kalan başarılarla avunanları o kadar çok ki.

 

 

GÜN AKIŞI

BİR MESAJ

DAMLA KİTABEVİ

Ahmet ALTAŞ Sedat GÖNÜL

Tüm Ordululara sağlık ve mutluluk dolu bir gün dilerler.

TÜRKELİ KUNDURA

İşletmeciliğini hoş sohbet isim Salim Türkeli’nin yaptığı Türkeli kundura hizmet vermeye devam ediyor.

                Her çeşit ayakkabı-mont ve çanta tamirat adresi Türkeli kundura Şarkiye Mahallesi Barbaros caddesi NO: 47 adresinde hizmet veriyor.

                Ayrılmaz çalışan Ayhan Demir’in de görev yaptığı Türkeli kunduraya, 505 60 00 715 nolu telefonla da ulaşabilirsiniz.

                Haftanın her günü müşterilerinin hizmetinde olmaya devam eden ve “Usta söyletmez yapar” gerçeğinin de adresi Türkeli kunduraya hayırlı kazançlar diliyoruz.

KARAKAYALAR HALI

Sahipliğini çeyrek asırlık tecrübe  Mehmet Karakaya’nın yaptığı Karakayalar halı, müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

                Karakayalar halı, Yeni Mahalle İsmet paşa caddesi NO:10 adresinde hizmet veriyor.

                Ayni zamanda Hoby ev tekstil ürünleri yetkili satıcısı da olan Karakayalar halı, Yeni Mahalle İsmetpaşa caddesi NO: 10 adresinde hizmet veriyor.

                Size bir telefon kadar yakın olan ve  müşterilerine de her türlü imkanı sağlamasıyla dikkat çeken  Karayalar halıya, 212 34 32 nolu telefonla da ulaşabilirsiniz.

                Karakayalar halıya, hayırlı ve bol  kazançlar diliyoruz.

GÜVEN POŞET VE KAĞITÇILIK

Sahipliğini  Ali Gürel Güven’in yaptığı plastik bardak, çöp torbaları, kağıt, poşet, peçete, tuvalet kağıdı, rabant, ip, streç film, baskılı kağıt toptan ve perakende satış adresi Güven Poşet ve kağıtçılık, hizmet vermeye devam ediyor.

                 Yeni Mahalle İsmet paşa caddesi NO: 17 adresinde hizmet veren Güven Poşet ve Kağıtçılığa 214 24 47 nolu telefonla da ulaşabilirsiniz.

Ayni zamanda hoş sohbetinde adresi olan Güven poşet ve kağıtçılık  sahip ve çalışanlarına bol kazançlar diliyoruz.

NURCAN CAM TİCARET

Cam, boya, ayna, ve çerçeve satış adresi Nur an Cam Ticaret, çeyrek asırlık tecrübeyle müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

                Sahipliğini  30 yıllık tecrübe Şahin Tekneci’nin yaptığı ve 35 yıllık tecrübe Muttalip Tekneci’nin de  çalıştığı Nurcan Cam Ticaret, Şarkiye Mahallesi Fatma Hatun Sokak NO: 45-A adresinde hizmet veriyor.

                Ayni zamanda hoş sohbetinde adresi olan Nurcan Cam ticarete, 214 61 20 nolu telefonla da ulaşabilirsiniz.

                Nurcan Cam Ticarete hayırlı kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

 

 

DOKUNDURMA

İçi kara olan insancıkların o ufacık beyinciklerin de, hep kötü düşünceler yuva yapar.

 

 

O GÜN BUGÜN

Aslını gizleyecek kadar iyi rol yapan insan, en profesyonel karakter sizdir...!!!

 

 

HARBİDEN

Alçak yerde yatma sel alır; yüksekte yatma yel alır.

 

 

BUNLARI BİLİYORMUYDUNUZ?

x-EYT  yasasıyla emekliliğe hak kazananların başvurularının sürdüğünü,,  ilk aylıkların nisan ayında hesaplara yatırılacağını. SSK ve Bağ-Kur'luların nisanda aylık almaları için en geç 31 Mart'a kadar başvuru yapmalarının gerektiğini,

****************************

x-Türkiye'den ocak-şubat döneminde yapılan bal ihracatının 6 milyon 485 bin 105 dolara ulaştığını,

****************************

x-Zuver Kaya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından hazırlanan 59.Kütüphaneler Haftası kutlama programının Ordu Kültür Sanat Merkezinde gerçekleştirildiğini,

****************************

x-Adalet Bakanı Bekir Bozdağ’ın, "Personel Genel Müdürlüğü bünyesinde 9 bin 229, Ceza ve Tevkif evleri Genel Müdürlüğü bünyesinde 8 bin 376, İcra Dairesi Başkanlığı bünyesinde 700 olmak üzere toplam 18 bin 305 personel alımı için ilana çıkıyoruz” ifadelerini kullandığını,

****************************

x-Fatsa Belediyespor’un  mücadele ettiği 3. Lig 3.grup'da Malatya Arguvanspor ve Osmaniyespor'un ligden çekilmeleri sebebiyle 3 takım yerine 1 takımın Bölgesel Amatör Lig'e düşeceğini,

****************************

x-Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, "Elektrikte tüm abone gruplarında nisan ayından itibaren yüzde 15 indirime gidiyoruz. Sanayicilerin kullandığı doğalgaz tarifesinde ise nisan ayından itibaren yüzde 20 indirim yapıyoruz." ifadelerini kullandığını,

****************************

x-Altınordu’da 30 yıldır  şemsiye tamiri ve satışı yapan Kaya Işıklı’nın, şemsiyenin ömrünü uzatmak için yağmurda kullanıp, rüzgarda hiç kullanmamak gerektiğini söylediğini,

****************************

x-Denizlerde ve iç sularda 2022 Yılı Su Ürünleri Avlanma Yasağının 01 Nisan 2022 tarihinde başlayacağını,

****************************

x-CHP Ordu Milletvekili Mustafa Adıgüzel’in; “Avrupa Birliğinden yapılan açıklamaya göre; Türkiye’den Avrupa Birliği ülkelerine ihraç edilen ballardan 15’inden 14’ü hileli çıktı”.” dediğini,

 

 

Anahtar Kelimeler : GAZİ, VURUŞU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız