HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
31 Mart 2023 Cuma Saat: 13:09

“DAYANIŞMAYLA ACILARIMIZI HAFİFLETECEĞİZ”

Fatsa ve Çamaş Kaymakamlıkları tarafından birlikte organize edilen iftar yemeğinde şehit aileleri ve gaziler bir araya geldi. Dolunay Koru Restoranda düzenlenen iftar yemeğine Fatsa Kaymakamı Avni Kula, Çamaş Kaymakamı Enes Özkan, Fatsa Bel
“DAYANIŞMAYLA ACILARIMIZI HAFİFLETECEĞİZ”

Fatsa ve Çamaş Kaymakamlıkları tarafından birlikte organize edilen iftar yemeğinde şehit aileleri ve gaziler bir araya geldi.

Dolunay Koru Restoranda düzenlenen iftar yemeğine Fatsa Kaymakamı Avni Kula, Çamaş Kaymakamı Enes Özkan, Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Ethem Kibar, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Fatih Kale, Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Erdem Oğuz Özer, İlçe Emniyet Müdürü Sercihan Barutçu İlçe jandarma komutanı Üsteğmen Yusuf Ünsal, Fatsa-Ünye Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği Başkanı Adem Çiçek, İlçe Müftüsü Aziz Bul'da katıldı.

 İftar Yemeğinde konuşan Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, “Kaymakamlığımız tarafından düzenlenen bu güzel iftar sofrasında sizlerle birlikte olmaktan dolayı duyduğum memnuniyeti özellikle belirtmek istiyorum. Her zaman bereketin ve paylaşmanın kıymetli olduğu Ramazan ayı geçiriyorduk fakat Ramazanın arifesinde ülke olarak tarihimizin en büyük afetlerinden bir tanesine şahit olduk. Elimizde avucumuzda ne varsa deprem bölgesindeki kardeşlerimizle paylaşmaya gayret ettik. Bugün şehrimizde 1500'ün üzerinde depremzede kardeşimiz var. Her biriniz, her birimiz mahallemizde komşumuz olan bu kardeşlerimiz için var gücümüzle gayret ediyoruz. Devletimiz de tüm imkanlarıyla onlara bu buruk ramazanı bereketlendirmeye, bolluk içerisinde geçirmeye gayret ediyoruz. Tarih boyunca bu zor günleri elbirliği ile atlattık. İnşallah yaşamış olduğumuz bu büyük afeti de birlik beraberlik içerisinde paylaşarak, dayanışmayla, acıları hafifleterek hep birlikte atlatacağız. Ben bu güzel akşamda organize edilmesinde öncülük yapan kıymetli Fatsa Kaymakamımıza, Çamaş Kaymakamımıza şükranlarımı iletmek istiyorum. Kıymetli gazilerimize sağlıklı uzun ömürler dilerken, bu vatan uğruna canlarını feda etmiş tüm şehitlerimizi rahmetle, minnetle bir kez daha anıyorum.” dedi. 

“AZİZ ŞEHİTLERİMİZE MİNNETTARIZ”

Kaymakam Avni ise yaptığı konuşmada, “Dünyaya hakim olmak isteyenlerin gözü hep cennet vatanımız üzerinde. Onun için bedeli ağır bir coğrafyada yaşıyoruz. Ülke olarak hiçbir zaman esareti kabul etmeyiz. Daima özgürlüğümüz ve bağımsızlığımız için savaşırız. Bu vesileyle aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Mekanları cennet olsun. Şundan emin olun ki, vatanını, milletini, bayrağını seven herkes içinde şehitlerimizin acısını hissediyor. Tekrar mekanları cennet olsun. Kahraman gazilerimize de uzun sağlıklı ömürler diliyorum.” diye konuştu. 

“RAMAZAN AYI BİRLİK AYI, BERABERLİK AYI BİR ARADA OLMA AYIDIR”

Çamaş Kaymakamı Enes Özkan’da, “Biliyorsunuz ülkemiz çok büyük bir afet yaşadı. Deprem bölgesinde hayatını kaybedenlere  Allah'tan rahmet, geride kalanlara sabırlar diliyorum.  Ramazan ayı birlik ve beraberlik ayı, bir arada olma ayıdır. Bizler de bugün bu iftarda bir aradayız. Rabbim daha nice Ramazanlarda bizleri bir araya bir arada buluşturmayı nasip etsin inşallah diyorum.” şeklinde konuştu.

 


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız