HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
31 Mart 2023 Cuma Saat: 13:22

İFTAR ÖNCESİ YEMEKLER ULAŞTIRILIYOR

  Ordu Büyükşehir Belediyesi ihtiyaç sahiplerine sıcak yemek hizmetini Ramazan ayında da sürdürmeye devam ediyor. İftarlık sıcak yemekler kapı kapı dolaşılarak ihtiyaç sahiplerine ulaştırılıyor.   Ordu Büyükşehir Belediye Başka
İFTAR ÖNCESİ YEMEKLER ULAŞTIRILIYOR

 

Ordu Büyükşehir Belediyesi ihtiyaç sahiplerine sıcak yemek hizmetini Ramazan ayında da sürdürmeye devam ediyor. İftarlık sıcak yemekler kapı kapı dolaşılarak ihtiyaç sahiplerine ulaştırılıyor.

 

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in öncülüğünde kurulan Buharalı Şakir Efendi Aşevinde pişirilen sıcak yemekler her gün Ordu’da bulunan yaşlı, engelli, kimsesiz ve bakıma muhtaç ailelere ulaştırılıyor. Dayanışma ve yardımlaşma ayı olan Ramazan’ın gelmesi ile birlikte çalışmalarını daha da hızlandıran Büyükşehir Belediyesi bir yandan engelli, yaşlı ve çocuk hizmetleri veren kurum ve dernek üyelerine; iftar saati yolda olan şoför ve yolcular ile depremzedelere iftar programları düzenlerken bir yandan da ihtiyaç sahibi ailelerin sofralarını bereketlendirmeye devam ediyor.

 

 

Yaşlı, engelli, kimsesiz ve bakıma muhtaç ailelerin her türlü ihtiyacını gideren Ordu Büyükşehir Belediyesi Ramazan ayında da onları yalnız bırakmıyor. Buharalı Şakir Efendi Aşevinde günlük yemek ihtiyacı karşılanan ihtiyaç sahiplerine Ramazan ayında da sıcak yemekler iftar öncesi götürülüyor. 

 

Her gün özenle aşevinde hazırlanan sıcak yemekler Büyükşehir Belediyesi ekiplerince başta kırsal mahalleler olmak üzere kapı kapı dolaşılarak ihtiyaç sahiplerine ulaştırılıyor.

 

 

VATANDAŞLAR HİZMETTEN MEMNUN

 

Ramazan ayında da sofraları boş kalmayan ihtiyaç sahipleri verilen hizmetten oldukça memnun kalıyor. Özellikle evinde yemek yapamayacak durumda olan yaşlı ve hastalar verilen hizmet için Ordu Büyükşehir Belediyesine teşekkür ediyor.

 

 

 

Anahtar Kelimeler : İFTAR, ÖNCESİ, YEMEKLER, ULAŞTIRILIYOR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız