HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
1 Nisan 2023 Cumartesi Saat: 15:42

ALTINORDU’DA RAMAZAN BİR BAŞKA

Altınordu Belediyesinin Ramazan boyunca her hafta sonu Durugöl Mahallesinde bulunan Trafik Eğitim parkında düzenlediği Ramazan etkinlikleri ile çocuklar için Ramazan günleri tatlı bir festivale dönüşüyor.
ALTINORDU’DA RAMAZAN BİR BAŞKA

Altınordu Belediyesinin Ramazan boyunca her hafta sonu Durugöl Mahallesinde bulunan Trafik Eğitim parkında düzenlediği Ramazan etkinlikleri ile çocuklar için Ramazan günleri tatlı bir festivale dönüşüyor.

Güneşli, güzel bir hafta sonu için ailelerin de çocukların da tercihi olan Ramazan etkinliklerine katılanlar hem doyasıya eğlendiler hem de ailece birlikte vakit geçirmenin keyfini çıkardılar.

 “ASLAN HÜRKUŞ: GÖREVİMİZ GÖKBEY” İLE İKRAMLAR EŞLİĞİNDE SİNEMA KEYFİ

         Geleneksel Ramazan eğlenceleri ile başlayan etkinlik, ramazan sineması ile taçlandı. Ramazan eğlencelerinde geleneksel Hacivat-Karagöz gösterisi, Meddah, Orta Oyunu, interaktif çocuk gösterisi gibi çocukların ilgisini ve beğenisini kazanan çeşitli aktivite ve oyunlar oynanıyor. Ardından ise Sinema keyfi başlıyor.

Ramazan Sinemasında günün filmi, TRT Çocuk'un mucit kahramanı Aslan'ın animasyon türündeki ikinci sinema filmi "Aslan Hürkuş: Görevimiz Gökbey" idi. Okul çağındaki çocuklara havacılığı sevdirmenin yanı sıra gelişen milli teknoloji hakkında bilgilendirmelerde de bulunan film takım ruhu ve dostluğun faydaları ile ilgili mesajlar içeriyor.

Altınordu Belediyesinin ikram ettiği elma suyu ve patlamış mısır eşliğinde sinema keyfi yaşayan çocuklar aileleri ile birlikte macera ve eğlence dolu bir hafta sonu geçirdiler.

 BAŞKAN TÖREN “ÇOCUKLARIMIZIN RAMAZAN SEVİNCİ AYRI BİR BEREKET VESİLESİ”

         Başkan Tören, “yavrularımız bizim için çok özel. Biz de onlara kendilerini özel hissettirebilmek için çalışıyoruz. Yılın her döneminde çocuklarımıza özel kültürel ve sanatsal etkinliklerimiz oluyor. Ramazan’da ise bu ayın ruhuna ve manevi iklimine uygun etkinliklerimiz ile yavrularımızı buluşturuyoruz. Sevinçlerin çoğaldığı, acıların azaldığı, coşkunun arttığı paylaşmanın ve dayanışmanın doruğa çıktığı, kardeşlik, birlik beraberlik içerisinde gönüllerin birleştiği bir Ramazan ayı yaşıyoruz. Rahmetini ve bereketini tüm benliğimiz ile hissettiğimiz Ramazan ayının güzelliklerini çocuklarımıza da doyasıya yaşatabilmek için gayret ediyoruz. Gösterdikleri ilgi sebebiyle kıymetli ailelerimize ve sevgili çocuklarımıza gönülden teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

 

Anahtar Kelimeler : ALTINORDU’DA, RAMAZAN, BİR, BAŞKA

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız