HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
2 Nisan 2023 Pazar Saat: 15:07

OSB’DE ÇALIŞMALAR BAŞLADI

Güzelyurt ve Eymür Mahallesi sınırları içerisine 877 dönüm arazi üzerine yapılacak olan 2. Organize Sanayi Bölgesi için çalışmalar başladı. 2023 yılı içerisinde inşaat çalışmalarına başlanılacak OSB’de 10 bin kişiye iş imkan
OSB’DE ÇALIŞMALAR BAŞLADI

Güzelyurt ve Eymür Mahallesi sınırları içerisine 877 dönüm arazi üzerine yapılacak olan 2. Organize Sanayi Bölgesi için çalışmalar başladı. 2023 yılı içerisinde inşaat çalışmalarına başlanılacak OSB’de 10 bin kişiye iş imkanı da sunulacak.

Ordu Valisi Tuncay Sonel, Altınordu ilçesi Karaağaç mahallesi ile Ulubey ilçesi Güzelyurt ve Eymür mahalleleri sınırları içerisinde 877 dönüm arazi üzerine kurulan Ordu 2. Organize Sanayi Bölgesinde incelemelerde bulundu.

OSB MÜDÜRÜ TOPKAYA BİLGİ VERDİ

Beraberinde, İl Sanayi ve Teknoloji Müdürü Zeki Ardahanlıoğlu, Ordu Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Olgun Topkaya ile birlikte Ordu 2. Organize Sanayi Bölgesini gezerek, incelemelerde bulunan Vali Sonel, Ordu 2. OSB’nin geldiği son durumla ilgili OSB Müdürü Olgun Topkaya’dan detaylı bilgi aldı.

PARSEL TAHSİSİNE BAŞLAYACAĞIZ

Karaağaç mahallesindeki 460 dönüm alanın kamulaştırma işlemlerinin tamamladığını belirten Ordu 2. OSB Müdürü Olgun Topkaya, “Ordu 2. OSB’nin Karaağaç mahallesi tarafında kalan 460 dönümlük alanında kamulaştırma işlemleri tamamlandı. İmar planı onaylandı. Altyapı projelerimiz şu anda başladı. Yakında sondaja gelecekler. Zemin etüdü çalışmalarını yapacaklar. Yakın bir zamanda kırmızı kodlarımız belirlenecek. Nisan ayı içerisinde de yatırımcılarımıza parsel tahsisine başlayacağız. Epey bir yol katettik” dedi.

 

ORDU’MUZA VE ÜLKEMİZE HAYIRLI OLSUN

Ordu 2. Organize Sanayi Bölgesinde yaptığı incelemelerinin ardından açıklamada bulunan Vali Sonel, “Ülkemizde, 6 Şubat 2023 tarihinde asrın felaketi yaşandı. Deprem felaketi sonrası Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın riyasetinde, devletimiz ve milletimiz ele ele vererek yaralar sarılıyor. Bir yandan da ülkemizin her köşesinde olduğu gibi Ordu’da da yatırımlar hız kesmiyor. Ordu 2. OSB, Fatsa OSB’nin genişlemesi, Ünye OSB çalışmalarımızda bizlere destek veren Sayın Cumhurbaşkanımıza, Sanayi ve Teknoloji Bakanımıza ve emeği geçenlere teşekkür ediyoruz. İnşallah yıl içerisinde prosedürlerimizi tamamlarız ve yatırımcılarımıza açarız. Ordu’muza ve ülkemize hayırlı olsun” diye konuştu.

2023 YILINDA İNŞAAT ÇALIŞMALARI BAŞLAYACAK

Ordu 2. OSB’de yaklaşık 86 sanayi parselinin bunulduğunu ifade eden Vali Tuncay Sonel, “Bu da yaklaşık 10 bin civarında yöre insanımıza iş ve aş imkanı sağlanması demektir. Altyapı projesi de 3-4 aya biterse yapımına da hemen başlanır. Altyapı çalışmaları devam ederken yatırımcılarımız da inşaatlarına başlamış olurlar. 2023 yılının sonbaharında burada inşaatların yapımına başlandığını görebiliriz” şeklinde konuştu.

 

Anahtar Kelimeler : OSB’DE, ÇALIŞMALAR, BAŞLADI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız