HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
4 Nisan 2023 Salı Saat: 14:41

“AMACIMIZ YÜZÜNÜZÜN HER ZAMAN GÜLMESİ”

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Kültür Otağı’nda down sendromlu çocuklar ve aileleri ile iftar yaptı.
“AMACIMIZ YÜZÜNÜZÜN HER ZAMAN GÜLMESİ”

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Kültür Otağı’nda down sendromlu çocuklar ve aileleri ile iftar yaptı. 

Ramazan ayının başladığı günden bu yana iftarını vatandaşlarla yapan Başkan Dr. Mehmet Hilmi Güler, her akşam Altınordu’nun Melet Irmağı yanında bulunan alanda inşa edilen Kültür Otağında sosyal hizmet kurumları tarafından Ordu’da misafir edilen depremzedeler, engelli, yaşlı ve çocuklara yönelik düzenlenen iftar programlarına katılıyor.

Dün akşam down sendromlu çocuklara yönelik düzenlenen iftar programına katılan Başkan Güler, konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

“Gönül ne kahve ister ne kahvehane gönül sohbet ister kahve bahane. Dolayısıyla bu soframızda sizlerle güzel vakit geçirmek istiyoruz. Down sendromlu kardeşlerimiz üstün yetenekli, zeki, her biri birbirinden kıymetli. Bu Kültür Otağı hepimizin. Devamlı gelin.  Burası ve Belediyeye ait diğer tesisler sizlerin emrinde. Amacımız yüzünüzün devamlı olarak gülmesi biz de sizin için ne kadar hizmet yaparsak mutlu olacağız.”

BAŞKAN GÜLER’E TEŞEKKÜR

Uğur Böceği Down Sendromlu Çocuklar ve Aileleri Derneği Başkanı Funda Korkut da iftar sofrasında bir araya gelmelerine vesile olan Başkan Güler ve ekibine teşekkür ederek, “Bu Ramazan ayında bu güzel iftar sofrasını bizlere ikram eden Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler başta olmak üzere Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler ve Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanlığına sonsuz teşekkür ediyoruz. Ramazan ayının bütünün hayrına, hepimiz için iyilik mutluluk sevgi barış getirmesini temenni ediyorum” diye konuştu.

BAŞKAN GÜLER ÇOCUKLARLA YAKINDAN İLGİLENDİ

Program sonunda Başkan Güler çocuklarla fotoğraf çektirdi. Bu anlarda çocuklar Başkan Güler’e yoğun ilgi gösterdi. Çocuklar ve aileleri ile tek tek ilgilenen Başkan Güler onlar sohbet etti. Program Ordu büyükşehir Belediyesi Karadeniz Tiyatrosu Hacivat Karagöz oyunu ile son buldu.

Anahtar Kelimeler : “AMACIMIZ, YÜZÜNÜZÜN, HER, ZAMAN, GÜLMESİ”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız