HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
5 Nisan 2023 Çarşamba Saat: 14:00

VALİ SONEL, “İYİLİK ÇARŞI”SINI ZİYARET ETTİ

Ordu ValisiTuncay Sonel, İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı tarafından hayırsever vatandaşların destekleri ile açılan “İyilik Çarşısı”nı ziyaret etti.
VALİ SONEL, “İYİLİK ÇARŞI”SINI ZİYARET ETTİ

Ordu İl Müftülüğü yerleşkesi içerisinde yer alan ve her depremzede aileye belirlenen limit kadar ücretsiz alışveriş yapma imkanı sağlayan “İyilik Çarşısı”nı gezerek İl Müftüsü Dr. İsmail Çiçek’ten bilgi alan Vali Sonel, “Örnek bir uygulama olmuş. Yüreğinize, emeğinize sağlık. Allah razı olsun. Rabbim hayırlarınızı kabul etsin“ dedi.

Vali Tuncay Sonel, depremzede vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik olarak açılan “İyilik Çarşısı”nda hijyen maddeleri, gıda, temizlik ürünleri, sebze ve meyve reyonları başta olmak üzere kadın, erkek, çocuk kıyafetleri, ayakkabı, çocuk bezi, bebek maması, battaniye olmak üzere temel ihtiyaç malzemelerinin bulunduğunu ifade etti.

İl Müftüsü Dr. İsmail Çiçek de ”İyilik Çarşısı”na verdiği destek ve katkılar dolayısıyla Vali Tuncay Sonel’e teşekkür etti.

Depremzede vatandaşlarımız, her gün 13.30 17.00 saatleri arasında ”İyilik Çarşısı”ndan belirlenen limit kadar alışveriş yaparak, rahatlıkla tüm ihtiyaçlarını temin edebilecekler ve herhangi bir ücret ödemeyecekler.

 


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız