HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
5 Nisan 2023 Çarşamba Saat: 14:38

KAZANLAR İHTİYAÇ SAHİPLERİ İÇİN KAYNIYOR

Ordu Büyükşehir Belediyesi Buharalı Şakir Efendi Aşevinde pişirilen günlük yemekler ihtiyaç sahipleri ile buluşturuluyor. Her gün ihtiyaç sahiplerinin kapısını çalan Büyükşehir Belediyesi, Ramazan ayında da onların sofralarını boş
KAZANLAR İHTİYAÇ SAHİPLERİ İÇİN KAYNIYOR

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in öncülüğünde kurulan Buharalı Şakir Efendi Aşevinde günlük 4 çeşit yemek ihtiyaç sahipleri için hazırlanıyor. Hijyenik koşullarda ve gıda mühendisinin gözetiminde hazırlanan yemekler soğumadan preslenerek sıcağı muhafaza eden termobox ile 19 ilçede bulunan ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştırılıyor.

 

SOFRALAR BEREKETLENİYOR

 

Dayanışma ve yardımlaşma ayı olan Ramazan’ın gelmesiyle birlikte çalışmalarını daha da hızlandıran Büyükşehir Belediyesi bir yandan engelli, yaşlı ve çocuk hizmetleri veren kurum ve dernek üyelerine; iftar saati yolda olan şoför ve yolcular ile depremzedelere iftar programları düzenlerken bir yandan da ihtiyaç sahibi ailelerin sofralarını bereketlendirmeye devam ediyor.

 

19 ilçede ikametgâh eden ihtiyaç sahipleri için günlük olarak hazırlanan yemekler Büyükşehir Belediyesi ekiplerince kapı kapı dolaşıp ihtiyaç sahiplerine ulaştırılıyor.

 

“19 İLÇEDE KAPI KAPI SICAK YEMEKLERİMİZİ DAĞITIYORUZ”

 

Aşevi hakkında açıklamalarda bulunan Ordu Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler ve Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanı Seyfettin Bilkay, “5 bin kapasiteli aşevimizde günlük olarak 4 çeşit yemek çıkarıyoruz. Yemeklerimiz hijyenik ortamda gıda mühendislerinin kontrolünde pişiriliyor. 19 ilçemizin tamamında dezavantajlı vatandaşlarımızı kapı kapı dolaşarak yemeklerimizi sofralara ulaştırıyoruz. Dezavantajlı gruplarımız içerisinde yaşlı ve tek yaşayan, engelli olan gibi ihtiyaçlarını tek başlarına karşılamayan vatandaşlarımız Ramazan ayında da onlara hizmet ettiğimiz için de oldukça memnun durumdalar” dedi.

 

“HİZMETTEN ÇOK MEMNUNUZ”

 

Ramazan ayında da sofraları boş kalmayan ihtiyaç sahipleri verilen hizmetten oldukça memnun kalıyor. Özellikle evinde yemek yapamayacak durumda olan yaşlı ve hastalar verilen hizmet için Ordu Büyükşehir Belediyesine teşekkür etti.

 

 

Ramazan’da da yemek hizmeti alan vatandaşlar şöyle konuştu:

 

 

“Allah devletimize çok versin. Çok sağ olsunlar. Allah razı olsunlar bizlere ellerinden geldiğince yardım ediyorlar. Bu hizmetten çok memnunuz.”

Anahtar Kelimeler : KAZANLAR, İHTİYAÇ, SAHİPLERİ, İÇİN, KAYNIYOR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız