HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
6 Nisan 2023 Perşembe Saat: 12:41

ALTINORDU, MHP İLE AYAĞA KALKTI

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ordu 28. Dönem Milletvekili A. Adayı Naci Şanlıtürk, Altınordu İlçesinde gerçekleştirdiği seçim programlarında ilçeyi ayağa kaldırdı. Esnaf ziyaretleri ile programlara başlayan MHP’li Şanlıtürk, mah
ALTINORDU, MHP İLE AYAĞA KALKTI


Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ordu 28. Dönem Milletvekili A. Adayı Naci Şanlıtürk, Altınordu İlçesinde gerçekleştirdiği seçim programlarında ilçeyi ayağa kaldırdı.
Esnaf ziyaretleri ile programlara başlayan MHP’li Şanlıtürk, mahalle mahalle gezerek vatandaşlarda bir araya geldi. Şanlıtürk’e ziyaretlerinde ve gerçekleştirdiği toplantılarda Milliyetçi Hareket Partisi Ordu İl Başkanı Mehmet Özçelik, Altınordu İlçe Başkanı Dinçer Kurucu, Altınordu İlçe Başkan Yardımcısı Ercan İmamoğlu ve İl, İlçe yöneticileri eşlik etti.
“BİRLİK VE BERABERLİĞE İHTİYACIMIZ VAR”
Bucak Mahallesinde vatandaşlarla bir araya gelen Şanlıtürk, 14 Mayıs seçimlerine önemine dikkat çekerek; ‘Genel seçimlerde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı destekliyoruz. Ülkemizin geleceği için sizlerin oylarına talibiz. Meclis seçimlerinde ise MHP’yi güçlendirmek istiyoruz. Ülkemizi bölmek isteyenlerin yer aldığı mecliste sizlerin daha gür sesi olmak için birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var. Sizlerin de bu noktada elinizden geleni yapacağınıza inanıyorum’ dedi.
“ONLARDAN DAHA FAZLA OLMAK ZORUNDAYIZ”
Ülkenin bekası için mecliste MHP’nin sayısal çoğunluğa ulaşmasının önemine de vurgu yapan Şanlıtürk; “MHP’nin ülkemizin bekasını sürdürülebilir bir hale getirmesini desteklemek. Bizler bu noktada elimizi taşın altına koyarken, sizlerin de desteğini yanımızda görmek isteriz.
Ülkemizi bölmek isteyenler, huzurumuzu bozmak isteyenler ve en önemlisi bu ülkenin bekasını ve refahını kendi çıkarları uğruna yok etmek isteyen herkese karşı bir dik duruşa sahip olan partimiz için milletimiz için Milletvekilliği A. Adayı olduk.
Nasip olsa da olmasa da bu ülke için her zaman partimiz ile birlikte dik bir duruş sergileyeceğim. Bizler ülkemizi bölmek isteyenlerin var olduğu meclis koltuklarında onlardan daha fazla olmak zorundayız. Sizin için, milletimiz için, geleceğimiz için daha güçlü olmalıyız. Sizleri bu konuda partimize ve en önemlisi meclisimize destek vermenizi istiyorum. Oylarınıza talibiz” diye konuştu.
ORSİAD’ın iftar yemeği davetine de katılan Şanlıtürk, teravih namazının ardından da gecenin ilerleyen saatlerine kadar Altınordu ilçesinde ziyaretlerine devam etti.

Anahtar Kelimeler : ALTINORDU, MHP, İLE, AYAĞA, KALKTI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız