HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
7 Nisan 2023 Cuma Saat: 14:52

ALTINORDU İLE SOFRALAR BEREKETLENİYOR

Altınordu Belediyesi hem deprem bölgesinde hem de Altınordu’da paylaşmanın bereketini dayanışmanın ve kardeşliğin faziletini doyasıya yaşatıyor.
ALTINORDU İLE SOFRALAR BEREKETLENİYOR

Altınordu Belediyesi hem deprem bölgesinde hem de Altınordu’da paylaşmanın bereketini dayanışmanın ve kardeşliğin faziletini doyasıya yaşatıyor. Altınordu Belediyesi önceki yıllarda olduğu gibi bu Ramazan da Altınordu’da günlük 10.000 sıcak yemeği iftar sofralarına ulaştırıyor.

İftarlık sıcak yemek dağıtımları kent merkezinde oluşturulan 15 noktadan yapılırken, ihtiyaç sahipleri ve dezavantajlı kesimlerin ise kapılarına götürülüyor.

 ALTINORDU EKİPLERİ KAPI KAPI EV EV ULAŞIYOR, SOFRALAR BEREKETLENİYOR

         Altınordu kültür ve sosyal işler müdürlüğü ekipleri kent merkezindeki dağıtım noktaları dışında günlük 1000 sıcak yemeği ise kırsal mahallelerde ihtiyaç sahipleri başta olmak üzere dezavantajlı kesimlere kapı kapı ulaştırıyor.

İhtiyaç sahipleri, depremzedeler, yaşlılar, hastalar, engelliler, yalnız yaşayanlar, dağıtım noktalarına gelemeyecek durumda olanlar başta olmak üzere dezavantajlı gruplardan talep edenlere Ramazan boyunca her gün sıcak yemekler iftardan önce ekipler tarafından kapılarında teslim ediliyor. Yetmiş kırsal mahallede de tespit edilen adreslere sıcak yemek ikramlarını kapı kapı, hane hane ulaştıran Altınordu Belediyesi ekipleri sofraları bereketlendiriyor, haneleri şenlendiriyor.

Sıcak yemek ikramlarının yanında temel gıda maddelerinden oluşan dayanışma paketlerini de İlçenin dört bir yanında ihtiyaç sahiplerine ulaştırmaya devam eden Altınordu Belediyesi, bir kez daha paylaşmanın, dayanışmanın ve bereketin yurdu Altınordu iddia ve hedefiyle hemşehrileri ile gönül köprüleri kurdu.

 BAŞKAN TÖREN “GÖNÜL GÖNÜLE DAHA DA GÜZELLEŞİYOR ALTINORDU’MUZ”

         Ramazan ayının paylaşma ve kardeşliğin simgesi olduğuna dikkat çeken Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, “her gün iftar sofralarına ulaştırdığımız 10 Bine yaklaşan sıcak yemek ikramlarımız ile paylaşmanın ve kardeşliğin dolu dolu yaşandığı bir Ramazan daha yaşıyoruz Altınordu’muzda.  Hemşehrilerimiz ile her koşulda kardeşliğimizi ve birlikteliğimizi sürdürüyoruz. Paylaşarak güçlenmeye, bereketi çoğaltmaya kardeşliğimizi büyütmeye devam edeceğiz” dedi.

 

Anahtar Kelimeler : ALTINORDU, İLE, SOFRALAR, BEREKETLENİYOR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız