HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
8 Nisan 2023 Cumartesi Saat: 13:49

“HER HANEDEN OY ALACAĞIZ”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)’de liste heyecanı sürüyor. Listenin favorisi olan 1. Sıra adayı Naci Şanlıtürk, oldukça iddialı açıklamalarda bulundu.
“HER HANEDEN OY ALACAĞIZ”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)’de liste heyecanı sürüyor. Listenin favorisi olan 1. Sıra adayı Naci Şanlıtürk, oldukça iddialı açıklamalarda bulundu.

Ordu’da dengeli bir sıralama ile seçimlere gireceklerini belirten Şanlıtürk, il genelinde her haneden en az 2 veya 3 oy alacaklarına dikkat çekti.

MHP’de aday sıralaması belli olduktan sonra katıldığı çeşitli programlarda önemli mesajlar veren Şanlıtürk; “Sayın Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli ve Genel Başkan Yardımcımız sayın E. Semih Yalçın beyefendinin titiz bir liste çalışması sonucunda, Ordu’da da artık listemiz kesinleşmiş ve netleşmiştir.

HER HANEDEN 2-3 OY ALACAĞIZ

Buna göre 2. Sıra adayımız Erol Bayram ile Akkuş’tan Ünye’ye kadar, 3. Sıra adayımız Doğukan Ak ile birlikte Aybastı’dan Fatsa’ya kadar ve bütün aday kardeşlerimizle birlikte Mesudiye’den Gülyalı’ya kadar ilimiz genelinde her haneden en az 2 ila 3 oy alacağımıza inancımız tamdır” dedi.

CUMHURBAŞKANIMIZ EN YÜKSEK OYLA YENİDEN SEÇİLECEK

Seçim sürecinde ki hedeflerini de açıklayan Şanlıtürk, şöyle devam etti; “14 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerinde en büyük iki hedefimizin birincisi Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı en yüksek oyla birinci turda yeniden seçmek olacaktır.

HER ŞEY ÜLKEMİZİN BEKASI İÇİN

İkinci büyük hedefimizde MHP’nin şu anda mecliste 48 milletvekili bulunmaktadır. Bu sayıyı en yüksek seviyeye çıkarmak için var gücümüzle çalışacağız. Ülkemizin bekası için, milletimizin birlik ve beraberliği için, daha müreffeh bir Türkiye için 14 Mayıs’ta yapılacak olan seçimlerde Ordulu hemşerilerimizin bu manada sağduyulu davranarak hareket edeceğine yürekten inanıyorum” diye konuştu.

Partisinin aday tanıtım toplantısında bir detaya daha dikkat çeken Şanlıtürk; “Daha yeni başlıyoruz” demesi üzerine MHP’li adayların alkış tufanına tutulması da dikkat çeken ayrı bir detay oldu.

HEDEFİMİZ EN AZ 2-3 MİLLETVEKİLİ

Öte yandan MHP İl teşkilatı aday tanıtım toplantısında ise İl Başkanı Mehmet Özçelik’te yaptığı açıklamada bütün adaylara başarılar dileyerek; “Ordu’da hedefimiz en az 2 veya 3 Milletvekili olmaktır” şeklinde konuştu.

Anahtar Kelimeler : “HER, HANEDEN, OY, ALACAĞIZ”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız