HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
8 Nisan 2023 Cumartesi Saat: 16:16

ŞAHİN: SAHALARDA OLACAĞIZ VE KAZANACAĞIZ…

İYİ Parti Ordu Milletvekili Aday Adayı Onur Şahin, “9 Nisan 2023 Pazar günü partimizin listesi açıklandığında o liste bizim listemizdir. Listedeki adaylar bizim adaylarımızdır. 1. sıradaki aday da, 6. sıradaki aday da bizleri temsil etme
ŞAHİN: SAHALARDA OLACAĞIZ VE KAZANACAĞIZ…

İYİ Parti Ordu Milletvekili Aday Adayı Onur Şahin, “9 Nisan 2023 Pazar günü partimizin listesi açıklandığında o liste bizim listemizdir. Listedeki adaylar bizim adaylarımızdır. 1. sıradaki aday da, 6. sıradaki aday da bizleri temsil etmektedir. Bizlerde 14 Mayıs akşamına kadar listede olup olmadığımıza bakmadan o listedeki adaylarımızla sahada olacak ve 15 Mayıs sabahı özlediğimiz Türkiye'nin güneşli sabahına hep birlikte ulaşacağız” dedi.

Şahin, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Türk halkına söz verdikleri ve her ne olursa olsun 14 Mayıs akşamına kadar sahada olacaklarını ve kazanacaklarını söyledi:

Şahin, şunları söyledi: “Yarın 28.dönem milletvekili aday listelerinin YSK'na verilmesinin son günü.

MHP listesini verdi, Partimizde dahil olmak üzere diğer partiler yarın verecekler.

Haliyle her saat diliminde partilere dair sıralama listeleri gerek sosyal medya da gerekse yoğunlaşan siyasi sohbetlerde gündemi işgal ediyor.

İYİ Parti aday adaylığı sürecini çok seviyeli ve samimi bir birliktelik ortamında geçirmiş 3 merkez ilçede yaptığı tanıtım toplantıları ve toplu saha gezileriyle de bunu halka yansıtmıştır.

Tüm aday adayı arkadaşlarıma ve teşkilat mensubu kardeşlerime bu manada teşekkürü bir borç bilirim, sağ olsunlar.

Her ortamda ifade ettiğim gibi 14 Mayıs seçimleri çok önemli. Ülkemizin her konuda kötüye giden ve umutları yitiren mevcut yapı tümden değişmek zorunda. Cumhurbaşkanından, Meclis çoğunluğuna kadar.

14 Mayıs seçimleri felakete sürüklenen ülkemiz adına son çıkış. Bu nedenle özellikle partimiz başta olmak üzere Millet İttifakı bileşenlerini oluşturan parti genel merkezlerinin her konuda ve aday listelerinin oluşumunda bir çok parametreleri dikkate alarak hareket ettiğine inanıyorum ki öyle olmak zorunda.

Atılan her adım, 1 oy daha fazla alabilmek ve mecliste 1 milletvekili daha kazanmak adına olmalıdır.

Yarın partimizin listesi açıklandığında o liste bizim listemizdir. Listedeki adaylar bizim adaylarımızdır. 1. sıradaki aday da, 6. sıradaki aday da bizleri temsil etmektedir. Bizlerde 14 Mayıs akşamına kadar listede olup olmadığımıza bakmadan o listedeki adaylarımızla sahada olacak ve 15 Mayıs sabahı özlediğimiz Türkiye'nin güneşli sabahına hep birlikte ulaşacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın.

Hiçbir kişisel beklenti, 14 Mayıs’a giden sürecin başarısından daha önemli değil ve bizler gibi Partimizin temsili noktasında olan bireyler bu süreç içinde oluşabilecek olumsuzlukların giderilmesi noktasında paratoner görevi görmek, olumsuzlukların sahaya ve teşkilatlara yansımasını engellemek zorundayız.

Zira bu bizlerin hiçbir beklentisi olmadığı halde yıllardır bu partinin yükünü çeken, emek veren ve iktidarın her türlü baskısına rağmen dimdik ayakta duran teşkilat mensuplarımıza, partililerimize ve İYİ Partiye güvenen seçmenlerimize karşı sorumluluğumuz ve borcumuzdur.

Her hareketimizden önce " kime faydası yada zararı olur " sorusunu kendimize sormak zorundayız. Başarmak zorundayız. Hiçbir gerekçe ve bahaneye meydan vermeden.

Bazen kızarız, duygular kabarır bir şeyler söylemek isterken kendimizi tutar " zamanı değil" deriz.

Mesele de budur. Zaman, her ne olursa olsun 14 mayıs akşamına kadar bu ucube sistemin, ülkeyi yok oluşa sürükleyen liyakatsız kadroların bir daha geri gelmemek üzere uzaklaştırmanın zamanı.

Zaman, adaylarıyla-, teşkilatlarıyla tüm inananlarla birlikte 14 Mayıs akşamına kadar kazanmaya dair en ufak bir şüphe ve endişe taşımadan birlik ve beraberlik içinde mücadele etme ve sahada olma zamanı...

Adaylarımızla, teşkilatlarımızla birlikte sahada olacağız...

BAŞARACAĞIZ, BAŞARMAK ZORUNDAYIZ...”

Anahtar Kelimeler : ŞAHİN:, SAHALARDA, OLACAĞIZ, VE, KAZANACAĞIZ…

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız