HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
14 Nisan 2023 Cuma Saat: 14:42

“ BİRLİKTE ÇOK GÜZEL İŞLER YAPACAĞIZ”

AK Parti Ordu 28. Dönem Milletvekili Adayı Av. Mustafa Hamarat seçim çalışmaları kapsamında Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı’yı ziyaret etti. Türkiye’nin İkinci Yüzyılına dikkat çekilen ziyarette Hamarat, “Türkiye, 20 yılda
“ BİRLİKTE ÇOK GÜZEL İŞLER YAPACAĞIZ”

AK Parti Ordu 28. Dönem Milletvekili Adayı Av. Mustafa Hamarat seçim çalışmaları kapsamında Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı’yı ziyaret etti. Türkiye’nin İkinci Yüzyılına dikkat çekilen ziyarette Hamarat, “Türkiye, 20 yılda birçok kazanımlarla ve hayal edilen birçok şeyi gerçekleştirerek ikinci yüzyılın yolculuğuna başladı” dedi. Başkan Tavlı ise ziyareti nedeniyle Milletvekili Adayı Hamarat’a teşekkür ederek, “Çıktığınız bu yolda Allah mahcup etmesin. Hayırlı olsun” ifadelerine yer verdi.

“Ordumuzun ve Ünyemizin Hizmetlerinde Birlikte Yol Yürümeyi Allah Nasip Etsin”

14 Mayıs 2023 Pazar günü yapılacak olan Genel seçimlerde Ordu’dan Milletvekili Adayı olan AK Parti 23. ve 24. Dönem Milletvekili, 28. Dönem Milletvekili Adayı Av. Mustafa Hamarat, seçim çalışmalarına Ünye ile başladı. Hamarat ilk olarak Ünye Belediyesi’ni ziyaret etti. Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı ziyareti nedeniyle Milletvekili Adayı Mustafa Hamarat’a teşekkür ederek, “Cenab-ı Allah Türkiye’nin ikinci yüzyıl yolculuğunda 14 Mayıs’ı Ordu ve Ünye olarak hayırlı eylesin. İlçemizi ve ilimizi temsil etmek üzere birlikte çıktığımız bu yolda mahcup etmesin. Neticesinin de hayırlı olmasını diliyorum. Ordumuzun ve Ünyemizin hizmetlerinde birlikte yol yürümeyi Allah nasip etsin” dedi.

AK Parti 28. Dönem Milletvekili Adayı Av. Mustafa Hamarat ise “Güzel bir Cuma gününde Ordumuzun en güzel köşesinde Ünye Belediyemiz ile bugünkü mesaimize başladık. Biz bir takımız. Milletimizin iş beklediği, icraat beklediği Türkiye’nin takımıyız. Beraber başladığımız yolculuk 20 yılı aştı. Türkiye 20 yıl sonra bir sürü kazanımlarıyla ve hayal edilen birçok şeyi gerçekleştirmiş bir ülke olarak hayallerini ve projelerini yenileyerek, kadrosunu hem yenileyerek hem de eskileri de terk etmeyerek hep beraber genişleterek, yoluna devam ediyor. Biz de bu çalışmalarımızda Cumhurbaşkanımızın yürüyüşünün arkasında koşarak buradan destek olmaya çalışacağız. En güzel sonuçları almak ümidiyle çıktığımız bu yolculuk hayırlı olsun. Belediye başkanımızla çok güzel işler yapacağız” diye konuştu.

Hamarat daha sonra Belediye birim personellerini ziyaret etti. 

 

Anahtar Kelimeler : , BİRLİKTE, ÇOK, GÜZEL, İŞLER, YAPACAĞIZ”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız