HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
16 Nisan 2023 Pazar Saat: 14:26

PLAY-OFF KURALARI ÇEKİLDİ

2022 - 2023 sezonu Bölgesel Amatör Lig 2. ve 7. grupta oynanacak Play Off müsabakaları kura çekimi Orhan Saka Amatör Evinde gerçekleştirildi. Kura çekimine TFF Yönetim ve İcra Kurulu üyesi, Amatör İşler Kurulu Başkanı Ali Düşmez, Amat
PLAY-OFF KURALARI ÇEKİLDİ

2022 - 2023 sezonu Bölgesel Amatör Lig 2. ve 7. grupta oynanacak Play Off müsabakaları kura çekimi Orhan Saka Amatör Evi'nde gerçekleştirildi.

Kura çekimine TFF Yönetim ve İcra Kurulu üyesi, Amatör İşler Kurulu Başkanı Ali Düşmez, Amatör İşler Müdür Yardımcısı Hatip Çopur ve BAL 2. ve7. Grup takımları temsilcileri katıldı.

2-6 Mayıs tarihleri arasında Konya ve Kayseri illerinde oynanacak müsabakalar sonrası her iki ilden finalist olan takımlar daha sonra belirlenecek bir tarihte final müsabakası oynayacak olup kazanan takım TFF 3.Lig’e yükselmeye hak kazanacak.

Bölgesel Amatör Lig 2. grupta yer alan 12 Bingölspor, Arapgirspor, Dersimspor, Siverek Belediyespor, Viranşehir Belediyespor takımları Kayseri’de Play-Off müsabakalarını oynayacaklar.

Bölgesel Amatör Lig 7. grupta yer alan Adana Vefaspor, Anamur Belediyespor, Arabanspor, Gaziantepgücüspor, Silifke Belediye Spor takımları ise Konya’da müsabakalarını oynayacaklar.

Anahtar Kelimeler : PLAY-OFF, KURALARI, ÇEKİLDİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız