HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
19 Nisan 2023 Çarşamba Saat: 16:18

RAMAZAN DOLU DOLU GEÇTİ

  Ordu Büyükşehir Belediyesi Ramazan ayı boyunca kentin dört bir yanında hizmet verdi. Sosyal belediyecilik çalışmaları ile örnek olan Ordu Büyükşehir Belediyesi On Bir Ayın Sultanı Ramazan’da da faaliyetlerine dolu dolu devam etti. İ
RAMAZAN DOLU DOLU GEÇTİ

 

Ordu Büyükşehir Belediyesi Ramazan ayı boyunca kentin dört bir yanında hizmet verdi. Sosyal belediyecilik çalışmaları ile örnek olan Ordu Büyükşehir Belediyesi On Bir Ayın Sultanı Ramazan’da da faaliyetlerine dolu dolu devam etti. İhtiyaç sahiplerinden iftar saatinde yolda bulunan vatandaşlara, Ordu’da misafir edilen depremzedelerden engelli, yaşlı ve çocuklara hizmet veren kurum ve derneklere kadar düzenlenen iftar programı ile Ramazan ayının anlam ve önemini hissettirdi.

 

 İHTİYAÇ SAHİPLERİNİN SOFRALARI BOŞ KALMADI

 

19 ilçede ikamet eden ihtiyaç sahibi vatandaşlara her gün düzenli olarak sıcak yemek hizmeti veren Büyükşehir Belediyesi, Ramazan ayı süresince de iftar yemeklerini ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştırdı.

Günlük olarak 1.500 kişiye ulaşan Büyükşehir Belediyesi ihtiyaç sahibi vatandaşların sofralarını Ramazan ayında da boş bırakmadı.

 

 ŞOFÖRLERE HER GÜN BİN KİŞİLİK İFTARİYELİK İKRAM EDİLDİ

 

 Her yıl yapılan ve büyük ilgi gören iftar saatinde yolda bulunan şoför ve yolculara iftariyelik dağıtımı bu yıl da devam etti. Bu kapsamda Doğanköy sapağında konuşlandırılan mobil mutfak tırı ile iftar saatinde yolda bulunan şoför ve yolculara sıcak yemek imkânı sunuldu. Sıcak yemeklerini alan vatandaşlar acele etmeden iftarlarını bulundukları yerde açabildi.

 Bu kapsamda Ramazan’da günlük 1.000 iftariyelik yol üzerinden geçen vatandaşlara ikram edildi.

 

DEPREMZEDE VE DERNEK ÜYELERİ UNUTULMADI

 

 “Şehrime Hoş Geldin” programı ile Ordu’da misafir edilen depremzede aileler Kültür Otağı’nda düzenlenen iftar programları ile ağırlandı. İftar yemeği programının yanı sıra çocuklara özel Ordu Büyükşehir Belediyesi Karadeniz Tiyatrosu oyuncuları eşliğinde animasyon ve konserler ile çocukların eğlenceli bir Ramazan ayı geçirilmesi sağlandı.

 

Yine Ordu’da yaşayan engelli, yaşlı ve çocuk hizmetleri veren kurum ve dernek üyeleri de Ramazan ayında unutulmadı. Depremzedelerin yanı sıra kurum ve dernek üyeleri de Kültür Otağı’nda düzenlenen Ramazan programları ile misafir edildi.

Bu kapsamda Ramazan boyunca toplam 20 grup otakta ağırlandı, 4 bin 500 kişilik iftariyelik ikram edildi.

 CAMİLERDE ÇOCUKLAR İÇİN ŞEKER, ÇİKOLATA İKRAM EDİLDİ

 

 Ramazan ayında dolup taşan camilerde çocuklar için de şeker ve çikolata ikramı yapıldı. Altınordu ilçesinin belirli camilerinde yapılan etkinlikle kurulan stantlarda her gün çocuklara çikolata ve şeker ikram edildi.

 

DEPREM BÖLGESİNDE DE SEFERBER OLDU

 

 Öte yandan Ordu’da Ramazan boyunca çalışmalarını sürdüren Ordu Büyükşehir Belediyesi, deprem bölgelerinde gönderilen ekip ve ekipmanlar ile de depremzedelerin yanında oldu. Bu anlamda Büyükşehir Belediyesi sahur ve iftar yemeklerinin organizasyonundan çeşitli etkinlik ve hizmetlere kadar her türlü çalışmada faaliyet yürüttü.

 

 

Anahtar Kelimeler : RAMAZAN, DOLU, GEÇTİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız