HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
23 Nisan 2023 Pazar Saat: 12:53

ALTINORDU BELEDİYESİ BU RAMAZANDA DA GÖNÜLLERİ FETHETTİ

Önceki yıllarda olduğu gibi bu Ramazan boyunca da on binlerce vatandaşa iftarlık sıcak yemek ve sahurluk ikramında bulunan Altınordu Belediyesi hem sofraları hem de haneleri şenlendirdi.
ALTINORDU BELEDİYESİ BU RAMAZANDA DA GÖNÜLLERİ FETHETTİ

Önceki yıllarda olduğu gibi bu Ramazan boyunca da on binlerce vatandaşa iftarlık sıcak yemek ve sahurluk ikramında bulunan Altınordu Belediyesi hem sofraları hem de haneleri şenlendirdi.

Altınordu’da günlük 10 bin sıcak yemeği iftar sofralarına ulaştıran Altınordu Belediyesi, deprem felaketinden en çok etkilenen illerin başında gelen Adıyaman ve Gölbaşı ilçelerinde de günlük 20 bin insana sıcak yemek hizmeti verdi.

Hem Altınordu’da hem deprem bölgesinde muhtelif noktalara kurulan stantlarda gerçekleştirilen sıcak yemek dağıtımları dışında mobil ikram araçları ile kırsal bölgelere ve dağıtım noktalarına gelemeyenlere de iftar yemeği ulaştırıldı.

 ALTINORDU RAMAZAN BOYUNCA ON BİNLERİ KARDEŞLİK SOFRALARINDA AĞIRLADI

 Başkan Aşkın Tören’in “paylaşmanın ve bereketin yurdu Altınordu” parolasıyla sürdürdüğü ve Altınordu’da her gün daha da büyüyen paylaşma seferberliği Ramazan ayında zirveye çıktı.

Altınordu Belediyesi tarafından kent merkezinde oluşturulan gönül noktalarında vatandaşlara her gün binlerce iftarlık sıcak yemek ikramı yapıldı. Şehir merkezinde stantlarda dağıtılan paket yemek dışında, İhtiyaç sahipleri, engelliler, yaşlılar, yatağa bağımlı hastalar, yalnız yaşayanlar ve dağıtım noktalarına gelemeyecek durumda olanlara ise iftar yemekleri belediye ekiplerince 92 mahallede kapı kapı teslim edildi. 

Deprem bölgesinde kurduğu kardeşlik sofralarında her gün binlerce depremzede ve görevliyi ağırlayan Altınordu Belediyesi, Altınordu’da misafir olan depremzedeleri de unutmadı. Öte yandan Altınordu Belediyesi, iftar saatinde görevde olan kamu görevlilerine, asayiş ve güvenlik personeline, 112 Acil Çağrı merkezi görevlilerine ise Ramazan boyunca her gün İftar yemeği ve Sahurluk ikramında bulundu. Altınordu Belediyesi hem Altınordu’da hem deprem bölgesinde Ramazan boyunca iftarlık sıcak yemek hizmetini kesintisiz sürdürürken öte yandan çocuklara da unutamayacakları bir Ramazan yaşattı. Altınordu’da Ramazan boyunca her hafta sonu, Adıyaman Gölbaşı ilçesinde de her akşam çocuklara özel düzenlenen geleneksel Ramazan eğlenceleri ve çeşitli aktiviteler ile çocuklar Ramazan coşkusunu doya doya yaşadılar.

 

BAŞKAN AŞKIN TÖREN “PAYLATIKÇA BEREKETLENEN VE ÇOĞALAN HUZUR DOLU BİR RAMAZAN AYI YAŞADIK”

 

Altınordu Belediyesi olarak öncesinde aldıkları tedbirler ile dolu dolu bir Ramazan yaşadıklarını belirten Başkan Aşkın Tören, “Bir ay boyunca büyük bir kardeşlik iklimini, dayanışmayı, paylaşmayı hep birlikte yaşayarak şehrimizde gönül köprüleri kurduğumuz bir Ramazan-ı Şerif’i daha geride bırakıyoruz. Ramazan paylaşmadır inancıyla her gün binlerce insanımıza sıcak iftar yemeği ikram etmenin, ihtiyaç sahiplerinin sofralarına aş olmanın, yaşlı büyüklerimizin dillerinde dua olmanın gayreti ile önceki yıllarda olduğu gibi bu Ramazan ayında da vatandaşlarımızın kapılarını çaldık. Hem deprem bölgesinde hem şehrimizde devletimizin, milletimizin şefkat elini ihtiyaç sahiplerine ve kimsesizlere ulaştıran, deprem bölgesinde şehrimizin ve insanımızın kardeşlik ve dayanışma elini kardeşlerimizin üzerinden hiç eksik etmeyen ekiplerimize teşekkür ediyorum. Bu vesile ile Ramazan Bayramının şehrimize, ülkemize ve tüm İslam alemine hayırlar getirmesini diliyor, hemşehrilerimizin aziz milletimizin bayramını kutluyorum” diye konuştu.


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız