HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
23 Nisan 2023 Pazar Saat: 12:55

ORDU AİLESİ BAYRAMLAŞTI

Ramazan Bayramı münasebetiyle düzenlenen “Ordu Ailesi Bayramlaşması” programı, Valiliğimizin ev sahipliğinde gerçekleştirildi.
ORDU AİLESİ BAYRAMLAŞTI

Ordu Öğretmenevi'nde düzenlenen “Ordu Ailesi Bayramlaşması” programına, Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Mahmut Özer, Ticaret Bakan Yardımcısı Sezai Uçarmak, Vali Tuncay Sonel, AK Parti Ordu Milletvekilleri Dr. Şenel Yediyıldız. Ergün Taşçı, Metin Gündoğdu, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Ordu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Akdoğan, Vali Yardımcıları Ayhan Durmuş, Hacı Mehmet Kara, Turgay Ergin, Bayram Gale, Levent Yetgin, Altınordu Kaymakamı Erkan Karahan, Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, daire müdürleri, siyasi partilerin yöneticileri, meslek ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile vatandaşlar katıldı. 

 

Programa katılan Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Mahmut Özer, Vali Tuncay Sonel ile Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, katılımcıların bayramını tebrik etti. Programda Kur’an-ı Kerim okunarak, dua edildi.

 

Programda konuşan Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Mahmut Özer, vatandaşların Ramazan Bayramı'nı kutlayarak, 6 Şubat tarihinde meydana gelen depremlerde hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diledi. Bakan Özer, “Deprem gibi büyük felaketlerde herkes canını değil, vatandaşını önceledi. Onların derdine derman olmak için devlet-millet ele ele vererek 11 ilimizde seferber oldular. Ben de Malatya’da 45 gün kaldım ve kardeşlerimiz ile orada beraberdim. Bir taraftan depremin yaralarını sarmak, vatandaşlarımıza hızlı bir şekilde barınma, yiyecek ve içecek ihtiyaçlarını karşılamak için mücadele ettik, diğer taraftan da hayatın normalleşmesindeki en ana unsur olan eğitimi bölgede normalleştirmek için çaba sarf ettik. Allah’a şükür hızlı bir şekilde tüm illerimiz toparlandı, toparlanmaya da devam ediyor. Devletimizin tüm imkanları sahada, vatandaşlarımızın hızlı bir şekilde konteynerlere taşınmasında, kalıcı konutlara taşınmasında ve hayatın eski günlere döndürülmesinde, her türlü imkan orada seferber ediliyor” dedi.

 

Vali Tuncay Sonel ise, depremlerde hayatını kaybeden vatandaşlara ve şehitlere Allah’tan rahmet, yaralılara ve gazilere ise acil şifalar diledi. Vali Sonel, “Rabbim birlik ve beraberliğimizi bozmak isteyenlere inşallah fırsat vermesin. Ordu, 19 ilçemiz ile kocaman bir aile. Sayın Cumhurbaşkanımızın riyasetinde devletimizin şefkatini, güler yüzünü ve merhametini birlik ve beraberlik içerinde göstermeye gayret ediyoruz” diyerek, Ramazan Bayramı'nda deprem bölgesine gideceğini söyledi.

 

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Hilmi Güler de birlik ve beraberlik içerisinde örnek bir şehir olma yolunda ilerlediklerini belirterek, “Deprem sonrası Adıyaman’ı kardeş şehir ilan ettik, ayrıca diğer illerle de ilişkilerimizi sürdürüyoruz. Burada Ordu ilimiz güzel bir birlik beraberlik, aynı zamanda destekleyici çalışmalar yaptı. Bayramlar bizim mutluluk, dayanışma günlerimiz” ifadelerine yer verdi.

 

Konuşmaların ardından, Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Mahmut Özer, Vali Tuncay Sonel, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler ile birlikte “Ordu Ailesi Bayramlaşması” programına katılanların bayramını tebrik ederek uğurladılar.

 

Anahtar Kelimeler : ORDU, AİLESİ, BAYRAMLAŞTI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız