HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
23 Nisan 2023 Pazar Saat: 13:37

“103. YILIMIZI COŞKUYLA KUTLUYORUZ”

Ordu Valisi Tuncay Sonel 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlama nedeni ile kutlama mesajı yayınladı. Vali Sonel mesajında şu ifadelere yer verdi:  
“103. YILIMIZI COŞKUYLA KUTLUYORUZ”

Ordu Valisi Tuncay Sonel 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlama nedeni ile kutlama mesajı yayınladı. Vali Sonel mesajında şu ifadelere yer verdi:

 

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluşunun 103. yıl dönümünü coşkuyla kutluyoruz. 

 

Aziz milletimizin ve geleceğimizin teminatı sevgili çocuklarımızın, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı tebrik ediyorum.  

 

Aziz milletimizin huzuru ve refahı, devletimizin daha da gelişmesi ve kalkınması adına gelecek güzel günleri kucaklayacak olan çocuklarımızın sağlıklı, eğitimli, mutlu ve en önemlisi özgür irade sahibi bireyler olarak hayatlarını idame ettirmeleri hepimizin en büyük arzusudur.

 

Devletimiz, gelecek nesillerin çağın gereklerine uygun bir şekilde eğitim almaları, kendilerini her alanda geliştirmeleri için büyük bir gayret içindedir. İnanıyorum ki; sorumluluklarının bilincinde, ülkesini ve milletini seven, ufku geniş, büyük düşünen, bilim ve teknolojiye hakim, milli ve manevi değerlerimize bağlı bir nesil yetişmekte ve Büyük Türkiye bugünden inşa edilmektedir. 

 

Bütün çabamız, çocuklarımıza daha iyi, daha mutlu ve müreffeh bir gelecek bırakabilmek içindir.

 

Bu duygu ve düşüncelerle, bundan tam 103 yıl önce bu Aziz Vatanı ve Türkiye Büyük Millet Meclisi'ni bizlere emanet eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ve bu topraklar üzerinde milli mücadelede canlarını seve seve milletimizin geleceği için feda eden aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet, kahraman gazilerimize minnet ve şükran duygularımızı sunuyor, bütün hemşerilerimin ve özellikle çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutluyorum.

 

Anahtar Kelimeler : “103., YILIMIZI, COŞKUYLA, KUTLUYORUZ”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız