HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
24 Nisan 2023 Pazartesi Saat: 14:48

TÖREN, DEPREMZEDELERİ YALNIZ BIRAKMADI

Kahramanmaraş merkezli asrın felaketi depremlerin hemen ardından görevli olarak gittiği Adıyaman Gölbaşı ilçesinde yaraların sarılması için uzun süre aralıksız çalışan Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, depremzede vatandaşl
TÖREN, DEPREMZEDELERİ YALNIZ BIRAKMADI

Kahramanmaraş merkezli asrın felaketi depremlerin hemen ardından görevli olarak gittiği Adıyaman Gölbaşı ilçesinde yaraların sarılması için uzun süre aralıksız çalışan Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, depremzede vatandaşları bayramda da yalnız bırakmadı.

Başkan Tören, Altınordu’daki programlarının ardından gittiği Gölbaşı ilçesinde bayramın son gününde depremzede vatandaşları ve esnafları ziyaret ederek bayramlarını kutladı.

 BİR KEZ DAHA GÖNÜLLERE DOKUNDU

 Altınordu Belediyesi olarak depremin ardından 70 gündür Adıyaman ve Gölbaşında olduklarını belirten Başkan Tören “hem depremden en çok etkilenen çocuklarımıza 23 Nisan coşkusu yaşatmak hem de depremin ardından geçirecekleri ilk bayramda depremzede kardeşlerimizi yalnız bırakmamak ve bayramlaşmak üzere bir kez daha Gölbaşı’ndayız” dedi.

Konteyner kent başta olmak üzere, şehrin sokak ve caddelerinde vatandaşlara çeşitli hediyeler verip bayramlaşan Başkan Tören, çocukları ise tek tek sevindirdi.

Başkan Tören, Gölbaşı ilçesi Harmanlı beldesinde Altınordu Belediyesince yapımı üstlenilen ve kısa sürede tamamlanan "Ordu Altınordu Yaşam Beldesi” Konteyner Kenti' ve Ordu Mahallesi'nde de incelemelerde bulundu. Yaşam beldesinin kısa süre sonra Harmanlı belde sakinlerinin hizmetine sunulacağını kaydeden Başkan Tören, Ordu Ticaret ve Sanayi Odası’nın öncülüğünde bölgeye gönderilen Konteynerler için iş insanları ve hayırsever Ordululara teşekkür etti.

 BAŞKAN TÖREN “KARDEŞLERİMİZİN YÜZLERİNDE TEBESSÜM DİLLERİNDE DUA OLDUK”

 “Ordu, Altınordu deyince dudaklardan dua dökülüyor buralarda” diyen Başkan Tören “Deprem sonrası ilk bayramlarında sevdiklerinin yokluğunu hissettirmemek ve acılarını paylaşmak üzere bir kez daha kardeş şehrimiz Gölbaşı'ndayız. Ramazan Bayramının son gününde, asrın felaketi ile sarsılan, kaybettiklerinin acıları ile yürekleri dağlanan kardeşlerimiz ile bayramlaştık.

Bir kez daha gördük ki; büyük yıkımın altında kalan canlar ve hatıralar yanında ayakta kalan umutlarımız yarınlarımız ve kardeşliğimiz hala dipdiri. Güzel şehrimizin ve kadirşinas halkımızın selamlarını kendilerine ilettik, selamlarını halkımıza iletmek üzere emanet aldık.

Kiminin evladı, kiminin kardeşi, kiminin arkadaşı, dostu dert ortağı olduk. Kaybettiklerinin yerini elbet dolduramayız. Bir olduk birlik olduk, 85 milyon tek yürek, birlikte aşıyoruz zorlukları, birlikte sarıyoruz yaraları. Nice güzel günleri ve bayramları olsun. Kaybettiğimiz canlarımıza Allah ‘tan diliyorum. Rabbim ülkemize milletimize bir daha böyle acılar yaşatmasın” açıklamasında bulundu.  

Depremzede vatandaşlar ise yaşanan felaketin ilk anından bu yana kendilerini yalnız bırakmayan Başkan Tören ve Ordu halkına selamlarını ve teşekkürlerini ilettiler.

 

Anahtar Kelimeler : TÖREN, DEPREMZEDELERİ, YALNIZ, BIRAKMADI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız