HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
25 Nisan 2023 Salı Saat: 13:41

ŞANLITÜRK: HESABINIZI, KİTABINIZI İYİ YAPIN!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ordu 28. Dönem 1. Sıra Milletvekili Adayı Naci Şanlıtürk, Çatalpınar’da vatandaşlara seslenerek çok önemli uyarılarda bulundu. Miting konuşmasında Millet İttifakının adaylarına yüklenen Şanlıtürk,
ŞANLITÜRK: HESABINIZI, KİTABINIZI İYİ YAPIN!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ordu 28. Dönem 1. Sıra Milletvekili Adayı Naci Şanlıtürk, Çatalpınar’da vatandaşlara seslenerek çok önemli uyarılarda bulundu. Miting konuşmasında Millet İttifakının adaylarına yüklenen Şanlıtürk, Çatalpınar’lılara, 14 Mayıs’ta yapılacak olan seçimlerin çok kritik olduğunu söyleyerek, “Sandık başında hesabınızı, kitabınızı iyi yapın” uyarısında bulundu.

“BUNLARIN HEDEFİNDE KAOS VAR”

Miting alanını hınca hınç dolduran Şanlıtürk, yaptığı konuşmada; “14 Mayıs’ta yapacağımız seçim çok kritik bir seçimdir. Bakınız bugün Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı hedef alan şer odaklarına asla prim vermemeliyiz. Bunların hedefinde ülkemizi bölmek, yıkmak ve parçalamak var. Bunlar hem batılla hem de terör örgütünün siyasi şubesi HDP ile birlikte hareket ediyorlar. Sırf oy uğruna, koltuk uğruna birlikte hareket ediyorlar. Bunların derdi ülkenin kalkınması değil, bunların derdi ülkenin bekası değil, bunların derdi Recep Tayyip Erdoğan’ı devirmek ve ülkeyi koasa sürüklemek vardır” dedi.

“CUMHUR İTTİFAKI, DOSTA GÜVEN, DÜŞMANA KORKU”

Konuşmasının devamında Millet ittifakı adaylarına yüklenen Şanlıtürk; “Bugün uçaklarımızı, tanklarımızı, gemilerimizi kıskanan bu şer odakları Karadeniz Doğal Gazı ile birlikte boylarının ölçüsünü görmüş oldular. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, bütün vaatlerini bir bir yerine getirmeye devam ediyor. Yaptığı hizmetlerle dosta güven, düşmana korku saldıkça ve Türkiye’nin lider ülke konumuna getirilmesini hazmedemeyenlerin şimdi niyetlerini daha da net görmekteyiz. Cumhur İttifakı demek dosta güven, düşmana korku demektir.

“MİLLET İTTİFAKI KİMLERİN YANINDA CİRİT ATIYOR”

Dün bakanlık yapanların bugün hangi cenahlarda olduğuna iyi bakınız. Değerli Çatalpınar’lı hemşerilerim. Şimdi Millet İttifakına ve iyice bir bakın. Geçmiş dönemlerde Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, bunlara bakanlık verdimi verdi. Bunları ülke yönetiminde söz sahibi yaptı mı yaptı. Başbakan bile yaptığı isim bugün nerede kimlerin yanında cirit atıyor.

“HAKTAN YANAMISINIZ, BATILDAN YANAMISINIZ”

Rahmetli Erbakan Hocamızın meşhur bir sözü vardır; “Haktan yana mısınız? Batıldan yana mısınız?” şimdi soruyoruz? Geleceği, Devası, Saadeti, İYİ’si bugün hangi taraftasınız. Biz hangi tarafta olduğunuzu çok iyi biliyoruz. Siz emperyalistlerden talimat alıp, terör örgütü ile kol kola giren tarafta olduğunuzu bizde biliyoruz. Çatalpınarlılar da biliyor. Ordu’da biliyor. Bütün ülke halkı da biliyor” diye konuştu.

“CUMHUR İTTİFAKI ETLE TIRNAK GİBİDİR”

Cumhur İttifakının birlik ve beraberliğinin her geçen gün daha da pekiştiğine dikkat çeken Şanlıtürk; “Biz Cumhur İttifakı olarak etle tırnak gibiyiz. Bu birlikteliğimiz her gün daha da pekişmektedir. Asla aday kaygımız da yoktur. AK Parti adayları da bizimdir. MHP’nin adayları da bizimdir. Allah’ın izniyle 6 sıfır yapmayı hedefliyoruz. En kötü ihtimalimiz 5’e 1’dir. Sizden tek ricam Ordu’nun evlatlarına oy vermenizdir. Ben üç yıldır sizin içinizdeyim. Cenazemizde, düğünümüzde, toyumuzda, sevincimizde, yasımızda hep beraber olduk.

“NACİ ŞANLITÜRK’E SAHİP ÇIKINIZ”

Ben yine buradayım ama 2020’de, 2021’de, 2022’de ve 2023’ün ilk 4 ayında burada olmayanlar ve sadece seçime 20 günden az bir süre kala buraya gelenler acaba hangi yüzle ve hangi meziyetle sizden oy isteyecekler. Onun için sizden istirhamım biz Ordu’nun evlatlarıyız. Bize sahip çıkmanızı istiyoruz.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a güveniyorsanız Cumhurbaşkanımıza sahip çıkın. Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli’ye güveniyorsanız, MHP’nin adaylarına sahip çıkın. Naci Şanlıtürk’e güveniyorsanız bu evladınıza sahip çıkın. Ülkemizin, bayrağımızın, milletimizin ve devletimizin bekası için Cumhur İttifakına sahip çıkın” şeklinde konuştu.

 

Anahtar Kelimeler : ŞANLITÜRK:, HESABINIZI, KİTABINIZI, İYİ, YAPIN!

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız