HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
27 Nisan 2023 Perşembe Saat: 14:05

“RABBİM DEVLETİMİZE ZEVAL VERMESİN”

 Ordu Valiliği görevine başladığı günden buyana her hafta Çarşamba günlerini “Halk Günü” toplantılarına ayıran Vali Sonel, bu hafta da yöre insanımızın sorunlarını, sıkıntılarını ve taleplerini dinleyerek çözümler üretti
“RABBİM DEVLETİMİZE ZEVAL VERMESİN”

 Ordu Valiliği görevine başladığı günden buyana her hafta Çarşamba günlerini “Halk Günü” toplantılarına ayıran Vali Sonel, bu hafta da yöre insanımızın sorunlarını, sıkıntılarını ve taleplerini dinleyerek çözümler üretti.

 Eski Valilik binasında, sabah saatlerinden itibaren 479 yöre insanımızı dinleyerek, hatırlarını soran ve geçmiş bayramlarını kutlayan Vali Sonel, kendisine iletilen iş, sağlık, ekonomik ve özel sorunlar başta olmak üzere tüm taleplerin çözümü noktasında ilgili kurum müdürleri ile birlikte büyük gayret gösterdi.

 Her “Halk Günü”nde olduğu gibi bugün de yaşlı, engeli olan ve çocuklu aileler ile deprem bölgesinden gelen vatandaşları bekletmemeye özen gösteren ve onlarla yakından ilgilenen Vali Tuncay Sonel, çocuklara da çeşitli hediyeler vererek sevindirdi.

 6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen ve 11 ilimizi etkileyen depremlerde Adıyaman’dan ilimizde misafir olarak bulunan İmmigül Çalkap isimli vatandaş ise Vali Tuncay Sonel’e teşekkür etmek için “Halk Günü” toplantısına katıldı.

 Depremin olduğu ilk günden itibaren Adıyaman’da Koordinatör Vali olarak görev yapan Vali Sonel’e sarılarak dualarını esirgemeyen İmmigül Çalkap, “Sayın Valim, Allah sizleri başımızdan eksik etmesin. Allah’ım sizlere uzun ömürler versin. Ailenizle birlikte sağlıklı mutlu bir hayatınız olsun. Allah’ım böyle bir felaket bir daha yaşatmasın. Ordu ili her daim bizim yanımızda oldu. Rabbim devletimize zeval vermesin” diyerek, duygularını dile getirdi.

 “Halk Günü”ne katılan vatandaşlara çay ve meyve suyu ikramında bulunan Vali Tuncay Sonel, alışveriş kartı, gıda kartı, maddi destek, sağlık yardımı, tedavi masrafları başta olmak üzere tüm yardımların yapıldığını söyleyerek, katkıda bulunan, desteklerini esirgemeyen hayırsever iş insanlarına teşekkür etti.

 “Halk Günü”ne katılan vatandaşlar da, ”Bizlere her zaman yakın ilgi gösteren, devletimizin şefkatini hissettiren desteğini hiçbir zaman esirgemeyen Sayın Valimizden Allah razı olsun” diyerek, duygularını ifade ettiler ve dualarını eksik etmediler.

 

Anahtar Kelimeler : “RABBİM, DEVLETİMİZE, ZEVAL, VERMESİN”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız