HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
27 Nisan 2023 Perşembe Saat: 14:07

ŞANLITÜRK, MİLLET İTTİFAKINA SERT YÜKLENDİ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ordu 28. Dönem 1. Sıra Milletvekili Adayı Naci Şanlıtürk, seçim çalışmalarını yürüttüğü ilçelerde Millet İttifakına yüklenerek sert eleştirilerde bulundu. Kendisinin üç yıldır sahada olduğunu b
ŞANLITÜRK, MİLLET İTTİFAKINA SERT YÜKLENDİ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ordu 28. Dönem 1. Sıra Milletvekili Adayı Naci Şanlıtürk, seçim çalışmalarını yürüttüğü ilçelerde Millet İttifakına yüklenerek sert eleştirilerde bulundu.

Kendisinin üç yıldır sahada olduğunu belirten Şanlıtürk, Millet İttifakının adaylarının karabatak gibi sadece seçim zamanlarında ortaya çıktıklarını söyledi.

İki güne 5 ilçe programı sığdıran Şanlıtürk, yaptığı açıklamalarda 14 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerinin önemine dikkat çekti.

“BU SEÇİM ÇOK ÖNEMLİ VE KRİTİK BİR SEÇİMDİR”

Şanlıtürk; “Değerli hemşerilerim, 14 Mayıs’ta yapacağımız seçim, emperyalist güçlere, terör örgütü ve onun siyasi şubesi olan HDP ve HDP ile kol kola girenlere karşı ayrıca bölücü FETÖ örgütü ile işbirliği yapanlara karşı asla taviz vermeyeceğimiz bir seçim olacak.

Bakınız S 400’leri alamazlar dediler. Aldık mı? Aldık, vurduk mu? Vurduk. İHA, SİHA’larımızla yapamazlar dediler. Çok şükür yaptık mı? Yaptık. TCG Anadolu gemimizi başardık mı? Başardık. Biz bu gemiyi çocukların ellerinden tutup ta gezilecek bir gemi yapmadık. Bu gemiyi Ege’de dolaşsın diye yapmadık. Sayın Cumhurbaşkanımız ne dedi? 14 Mayıs’tan sonra bu geminin 5 kat daha büyüğünü yapacağız dedi.

Yerli arabamız TOGG’un fabrikası nerede diye soranların önüne bugün yerli arabalarımızı önlerine koyduk mu? Koyduk. Karadeniz Doğal Gaz’ına bunlar hayal kuruyorlar dediler. Gazımızı çıkardık mı? Çıkardık. Vatandaşlarımıza bir yıl boyunca 25 m3 bedava gaz vermeye başladık mı? Başladık. O yüzden bu seçim çok kritik ve önemli bir seçimdir” dedi.

“NE OLDU DA ŞER ODAKLARIYLA AYNI SAFA GİRDİN?”

Konuşmasında İYİ Partili İdris Naim Şahin’i işaret ederek eleştirilerini sürdüren Şanlıtürk; “Daha dün İçişleri Bakanlığı yapmış bir isime sormak lazım. Sen bakanlık yaptığın zaman sana terörle mücadelede en büyük desteği kim verdi? Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli vermedi mi? Bugün ne oldu da dün karşılarında mücadele ettiğin bu terör örgütleriyle birlikte aynı safta yer almaya başladın.

Demek ki koltuk sevdası böyle bir şeymiş. Ama biz ne yaptık? 15 Mayıs’tan sonra ne koltuk ne makam dedik. Hepsini elimizin tersiyle geri itip, önceliğimiz ülkemizin bekası, şanlı bayrağımızın indirilmemesi, ezanlarımızın susmaması, milletimizin hürriyeti, devletimizin devamlılığı aslolandır dedik.

“PEKİ SEN NERDEYDİN?”

Üç yıldır ortalıkta yoksun. Bugün ittifak kurduğun şer ittifakını da arkana alıp, Ordululardan hangi yüzle oy isteyeceksiniz? Sizi buralarda sopa ile kovarlar sopa ile. Ama ben Naci Şanlıtürk olarak üç yıldır Ordu’nun her yerinde her köşesinde oldum. Düğünlerde, cenazelerde, elemde, kederde, kurduğumuz her toy da ben hep vardım var olmaya da devam edeceğim. Peki sen nerelerdeydin?” diye sordu.

“CUMHUR İTTİFAKI ETLE TIRNAK GİBİDİR”

Cumhur İttifakı adaylarına da sahip çıkan Şanlıtürk; “Cumhur İttifakı bugün etle tırnak gibidir. Allah birlik ve beraberliğimizi daim etsin. AK Partinin adayları da bizim adaylarımızdır. MHP’nin adayları da bizim. O yüzden hedefimiz, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı 1. Turda en yüksek oy ile seçmek ve MHP’nin milletvekili sayılarını yüksek oranda artırmaktır” şeklinde konuştu.

Anahtar Kelimeler : ŞANLITÜRK, MİLLET, İTTİFAKINA, SERT, YÜKLENDİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız