HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
28 Nisan 2023 Cuma Saat: 13:10

FATSA MEYDAN KAPALI OTOPARK HİZMETE GİRDİ

Fatsa Belediyesi’nin 2021 yılının Eylül ayında Ordu Büyükşehir Belediyesi’nden 20 yıllığına kiraladığı 80 araç kapasiteli Meydan Kapalı Otopark 4.2 milyon TL maliyetle yapılan tadilatın ardından hizmete girdi.   2500 metre karel
FATSA MEYDAN KAPALI OTOPARK HİZMETE GİRDİ

Fatsa Belediyesi’nin 2021 yılının Eylül ayında Ordu Büyükşehir Belediyesi’nden 20 yıllığına kiraladığı 80 araç kapasiteli Meydan Kapalı Otopark 4.2 milyon TL maliyetle yapılan tadilatın ardından hizmete girdi. 

 2500 metre karelik kullanım alanına sahip 80 araçlık kapalı otoparkta 5 araçlık engelli otoparkı, çift asansör bulunuyor. İlk etapta 24 saat açık kalacak olan Meydan Kapalı Otopark’ın hizmete girmesiyle Fatsa Belediyesi 500 araçlık otopark sayısına ulaştı. Meydan Otoparkında karayolları ışık sinyalizasyon sistemine göre koordinasyonlu çıkış sağlanacak. 

“FATSA’NIN BÜTÜN SORUNARINA KALICI ÇÖZÜMLER ÜRETİYORUZ ”

Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar Fatsa’nın sorunlarına kalıcı çözümler ürettiğini söyleyerek, “Fatsa Meydan projesinin en önemli etaplarından biri olan Meydan Kapalı Otopark Projesi Fatsa Belediyemiz öncülüğünde şehrimizde vatandaşlarımızın hizmetine girmiş oldu. Toplamda 2 bin 500 metrekare alanda 80 araçlık kapalı oto parkımız, 4 milyon 200 bin TL yatırımla 20 yıllığına Fatsa Belediyesi tarafından vatandaşlarımızın hizmetine sunuldu. İnşallah şehrimizin merkezindeki en önemli problemlerden biri olan kapalı otopark sorununu da bu vesileyle çözmüş olduk. İlk etapta 24 saat açık olacak olan kapalı Meydan oto parkımızda 5 tane engelli aracı için de özel birimlerimiz var. Bu yatırımın Fatsa’mıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.” dedi.

 

Anahtar Kelimeler : FATSA, MEYDAN, KAPALI, OTOPARK, HİZMETE, GİRDİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız