HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
30 Nisan 2023 Pazar Saat: 13:26

ŞAHİN: İŞÇİNİN HAKKINI EN İYİ İYİ’LER VERİR

İYİ Parti Ordu 28. Dönem Milletvekili Adayı Onur Şahin, 1 Mayıs İşçi bayramı nedeniyle yaptığı açıklamada işçinin alınteri ve hakkını en iyi İYİ’ler verir diyerek seçim çalışmalarını Gölköy ve Altınordu ilçelerinde sürd
ŞAHİN: İŞÇİNİN HAKKINI EN İYİ İYİ’LER VERİR

İYİ Parti Ordu 28. Dönem Milletvekili Adayı Onur Şahin, 1 Mayıs İşçi bayramı nedeniyle yaptığı açıklamada işçinin alınteri ve hakkını en iyi İYİ’ler verir diyerek seçim çalışmalarını Gölköy ve Altınordu ilçelerinde sürdürdü. Gölköy’de yoğun bir ilgiyle karşılanan Onur Şahin, beraberinde ki heyetle esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Şölen havasında geçen ziyaretlerde esnaf ve vatandaşların sorunlarını dikkate alan Şahin, sorunlara karşı çözümler üreterek 14 Mayıs’ta Gölköy’de İYİ olacak diyerek destek istedi.

Altınordu İlçe merkezde de çalışmalarını sürdüren Şahin, esnaf ziyaretlerinde 1 Mayıs İşçi Bayramını da kutlayarak önemli mesajlar verdi.

Şahin, mesajında; “İYİ Parti iktidarında işçiler arası ayrımı ortadan kaldıracağız. Kadrolu, taşeron geçici ayrımlar olmayacak. Alınteri ve emeğe verilen değerin ve gösterilen saygının sembolü olarak en önemli dayanışma günleri Millet İttifak’ın iktidarı ile mümkün olabilecektir. İnsan haysiyetine uygun bir şekilde, milli birlik ve beraberlik içerisinde 1 Mayıs’ın kutlanmasını temenni ediyorum. Kardeşlik ve barış içerisinde çalışan tüm işçi ve memurların Dayanışma Günü'nü İYİ Parti olarak kutluyoruz” dedi.

Şahin, ayrıca şu ifadelere yer verdi; "1 Mayıs'ın, barış ve huzur içinde kutlanmasını temenni ediyorum. Millet İttifakı olarak, İYİ Parti olarak biz alın terinin ve sarf edilen emeğin yanındayız. İşçinin alınteri kurumadan hakkını vereceğiz. Çalışan kesimin yüzde 47'sinin asgari ücrete mahkum edildiği, işsizliğin yüzde 20'lerde seyrettiği bir ülkede maalesef işçilerimiz sosyal ve ekonomik şartlarda hak ettikleri ücreti alamadıkları gibi, sendikal ve özlük hakları konusunda da haklarını alamamaktadırlar.

Önemli olan 1 Mayıs kutlamalarının anlamına yakışır bir şekilde toplumda ki dayanışmayı kuvvetlendirmesi, dostluk, kardeşlik, milli birlik ve beraberlik mesajları verecek şekilde yapılmasıdır.

Bu vesileyle işçi, memurlarımızın 1 Mayıs "Alınteri ve Dayanışma Günü"nü en içten dileklerimizle kutluyor, hakların en adil bir şekilde verildiği, birlik ve beraberliğin tesis edildiği bir Ordu ve Türkiye özlemiyle, bu günün hepimize huzur, güven hayırlar getirmesini diliyorum."

 

 

Anahtar Kelimeler : ŞAHİN:, İŞÇİNİN, HAKKINI, EN, İYİ, İYİ’LER, VERİR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız